18 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ


Το shopping therapy αποτελεί μια κατεξοχήν γυναικεία συνήθεια, την οποία εκμεταλλεύτηκε η γαλλική ιστοσελίδα γνωριμιών AdopteUnMec.com, που απευθύνεται μόνο σε γυναίκες που ψάχνουν σύντροφο, ανοίγοντας στο Παρίσι το πρώτο κατάστημα, όπου οι γυναίκες θα μπορούν να ψωνίζουν τους άντρες της βιτρίνας!
Αν και το κόνσεπτ παραπέμπει στο δρόμο με τις κόκκινες βιτρίνες της πορνείας του Άμστερνταμ, η διαφορά είναι σημαντική. Το κατάστημα λειτουργεί σε ώρες αγοράς, οι άντρες είναι ντυμένοι, ενώ σκοπός δεν είναι  το σεξ επί πληρωμή, αλλά ένα ραντεβού ανάμεσα στην πελάτισσα και τον υποψήφιο της βιτρίνας. 
Όσον αφορά τους καημένους τους άντρες που ξεροσταλιάζονται όρθιοι υπό τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ποζάρουν προβάλλοντας τα προσόντα τους: από τους μύες μέχρι το προσεγμένο ντύσιμο, τη μόρφωση που μπορούν να έχουν ή κάποιο ταλέντο.
Από κει και πέρα, η πελάτισσα βλέπει στη βιτρίνα τους άντρες που ποζάρουν, μπαίνει στο κατάστημα, όπου μπορεί να έχει πρόσβαση στα ηλεκτρονικά προφίλ όχι μόνο των συγκεκριμένων αντρών αλλά και όλων των μελών του ηλεκτρονικού αυτού γραφείου συνοικεσίων και τελικά επιλέγει έναν υποψήφιο ή φεύγει δυσαρεστημένη, αν οι απαιτήσεις της είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν. 
Το κατάστημα δε θα μείνει μόνιμα στο Παρίσι, αλλά τις προσεχείς ημέρες θα μετακομίσει τόσο σε γαλλικές πόλεις, όπως η Τουλούζη και η Λιόν, αλλά και σε γαλλόφωνες πόλεις εκτός Γαλλίας, όπως στη Λοζάνη και στις Βρυξέλλες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου