9 Σεπτεμβρίου 2013

Το πιο γρήγορο προϊόν ομορφιάς τυχαίνει να είναι και το χειρότερο


Δύο είναι οι κλασσικοί τρόποι για να δείχνει μια γυναίκα όμορφη: να χρησιμοποιεί συστηματικά προϊόντα καλλωπισμού ή να καταφύγει στο νυστέρι του πλαστικού χειρούργου, αν η κατάσταση είναι απελπιστική. Και οι δύο λύσεις, όμως, είναι χρονοβόρες, επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό και στην περίπτωση της εγχείρισης είναι αμφίβολο το τελικό αποτέλεσμα. Μια ιαπωνική εταιρία προσπάθησε να βρει την εναλλακτική λύση δημιουργώντας ένα εναλλακτικό προϊόν ομορφιάς με άμεσα αποτελέσματα, μικρό κόστος και σίγουρο αποτέλεσμα. Σίγουρο; Χμ... εδώ οι απόψεις διίστανται, καθώς πολλοί θεωρούν ότι μάλλον πρόκειται για το χειρότερο προϊόν ομορφιάς, που έχει εφευρεθεί μέχρι σήμερα.
Πρόκειται για μία μάσκα ομορφιάς, που δεν παραπέμπει σε κάποια κρέμα, αλλά σε κανονική μάσκα, που υποτίθεται ότι μπορεί να κάνει μια γυναίκα πεντάμορφη σε ελάχιστα μόνο λεπτά αλλάζοντας της κυριολεκτικά το πρόσωπο. Η μάσκα ονομάζεται "Uniface", ίσως επειδή όλες οι γυναίκες που τη φοράνε αποκτούν το ίδιο πρόσωπο. Η τιμή της.. μόνο 400 δολάρια παρά 1 σεντ. 
Οι όροι χρήσης είναι απλοί. Η ενδιαφερόμενη θα πρέπει κατ' αρχήν να έχει κάνει καθαρισμό προσώπου και να έχει τραβήξει τα μαλλιά της σε κοτσίδα. Στη συνέχεια, κρατάει τη μάσκα με το ένα της χέρι, φροντίζοντας να κοιτάει το εσωτερικό. Με την ειδική κόλλα σε μορφή σπρέι, που συνοδεύει τη μάσκα, την ψεκάζει από απόσταση 20.3 εκατοστών (ή 8 ίντσες). Αφού περάσουν 30 δευτερόλεπτα, ώστε η μάσκα ν' απορροφήσει την κολλητική ουσία, βάζει με τα δυο της χέρια τη μάσκα απαλά, ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω, μέχρι που να μην ξεχωρίζει από το δέρμα. Για 5 λεπτά δεν πρέπει να κάνει τον παραμικρό μορφασμό, αλλά στη συνέχεια είναι ελεύθερη ν' απολαύσει την "ομορφιά" της όπως εκείνη νομίζει καλύτερα. 
Φυσικά, η ομορφιά είναι μια έννοια καθαρά υποκειμενική κι έτσι αυτό που οι δημιουργοί της Uniface θεωρούν εντυπωσιακό, οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί το θεωρούμε αποκρουστικό, ειδικά αν βρεθούν στον ίδιο χώρο πολλές γυναίκες, που θα φορούν την ίδια μάσκα. Εκεί... το καλύτερο που έχει να κάνει ένας περικυκλωμένος άνδρας είναι να ψάξει να βρει την έξοδο κινδύνου - και γρήγορα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου