13 Δεκεμβρίου 2013

Πώς οι άνδρες φαντάζονται το πρόσωπο της ωραιότερης γυναίκας του πλανήτη και πώς το φαντάζονται οι άλλες γυναίκες (εικόνες)

Η ιστοσελίδα Escentual.com ζήτησε από τους αναγνώστες της να περιγράψουν πώς φαντάζονται το ιδανικό πρόσωπο της ωραιότερης γυναίκας χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικά διάσημων γυναικών, που φημίζονται για την ομορφιά τους. Στο τέλος, δημιουργήθηκαν δύο πρόσωπα βάσει των απαντήσεων που έδωσαν οι εκπρόσωποι των δύο φύλων.
Μόνο σε δύο σημεία συνέπεσαν - κατά πλειοψηφία - οι απαντήσεις των αντρών και των γυναικών: στο σαγόνι της Μέγκαν Φοξ και στα μάτια της Μίλα Κούνις. Από κει και πέρα, αυτό που αποδείχτηκε είναι ότι οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές, αλλά και.. τις γυναίκες milf, δηλαδή σαραντάρες που βάζουν κάτω ακόμη και δύο εικοσάρες!
Συγκεκριμένα, οι άντρες απάντησαν ότι το πρόσωπο της ιδανικής γυναίκας θα είχε τα μαλλιά της Σακίρα, το μέτωπο της Τζένιφερ Άνιστον, τα φρύδια της Κέιτ Μίντλετον, τα μάτια της Μίλα Κούνις, τη μύτη της Μιράντα Κερ, τα χείλη και τα μάγουλα της Αντζελίνα Τζολί και το σαγόνι της Μέγκαν Φοξ. Θα ήταν δηλαδή κάπως έτσι:

Αντίθετα, για τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, η ωραιότερη γυναίκα του πλανήτη θα είχε τα μαλλιά της Φρίντα Πίντο (ηθοποιός από την Ινδία), το μέτωπο της Νάταλι Πόρτμαν, τα φρύδια της Cara Delevingne (μοντέλο από την Αγγλία), τα μάτια της Μίλα Κούνις, τη μύτη της ηθοποιού Μπλέικ Λάιβλι, τα μάγουλα της Κίρα Νάιτλι, τα χείλη της Σκάρλετ Γιοχάνσον και το σαγόνι της Μέγκαν Φοξ και θα έμοιαζε κάπως έτσι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου