24 Νοεμβρίου 2011

Η KATY PERRY ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ!


Ποια Lady Gaga, ποια Beyonce και ποια Rihanna… Το ένα ρεκόρ με το άλλο σπάει η Katy Perry με το τελευταίο της album «Teenage Dream» που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2010, αλλά εξακολουθεί να ακούγεται σε όλο τον κόσμο και να παράγει επιτυχίες προσφέροντας μοναδικές, μουσικές στιγμές σε όλους τους φαν της ανάλαφρης, απενοχοποιημένης ποπ. Στις 20 Νοεμβρίου της απονεμήθηκε ειδικό βραβείο στα ΑΜΑ (American Music Awards) ως η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια
που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των chart με πέντε διαφορετικά τραγούδια από το ίδιο album! Ποιος άλλωστε δεν έχει απολαύσει το δροσερό όσο και κεφάτο "California Gurls" αποτέλεσμα της επιτυχούς συνεργασίας της με τον ράπερ Snoop Dogg, το ανέμελο Teenage Dream, το πιο χορευτικό Firework, το καθηλωτικό Ε.Τ., το οποίο μάλιστα κυκλοφόρησε και σε δεύτερη με τη συμμετοχή του Kanye West, αλλά και πιο πρόσφατα το ανώδυνο Last Friday Night (T.G.I.F.) με το ξεκαρδιστικό όσο και χαρακτηριστικό αλά Katy Perry video clip.
 Ο μόνος άλλος τραγουδιστής που έχει κατορθώσει μέχρι σήμερα αυτό το ρεκόρ των πέντε νούμερο ένα επιτυχιών από ένα μόνο album είναι ο Michael Jackson με το Bad το 1987. Όμως η Katy έχει άγριες διαθέσεις…Ήδη αυτή τη βδομάδα ακόμα ένα τραγούδι από το ίδιο album, το έκτο στη σειρά, κατάφερε να αναρριχηθεί στο top 10 του Billboard Hot 100, που είναι το εγκυρότερο αμερικάνικο chart. Πρόκειται για το νοσταλγικό The One That Got Away που ήδη βρίσκεται στην δέκατη θέση και φιλοδοξεί να καταλάβει και αυτό την κορυφή – και γιατί όχι εδώ που τα λέμε – υπερνικώντας τον αείμνηστο βασιλιά της ποπ και σπάζοντας ακόμη ένα ρεκόρ. Και έχουμε μέλλον ακόμα, αν σκεφτούμε ότι το album έχει συνολικά δώδεκα τραγούδια.
Απόδειξη δε του πόσο hot θεωρείται αυτήν την περίοδο η Katy βάζοντας τα γυαλιά σε άλλες συναδέλφους της που κάνουν το παν για να διατηρηθούν στην επικαιρότητα είναι η πρόθεση του Harvey Weinstein, παραγωγού της ταινίας «Επτά μέρες με τη Μέριλιν» (My week with Merylin), να προτείνει στην Katy να ενσαρκώσει την Merylin Monroe στο μιούζικαλ που προτίθεται να ανεβάσει στο Broadway, εφόσον η ταινία σημειώσει εισπρακτική επιτυχία στους κινηματογράφους.
Μετά από όλα αυτά … ποια είναι η Lady Gaga είπαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου