27 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΗΜΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ

Οι φήμες είναι πανταχού παρούσες στον χώρο της διεθνούς σόου μπιζ. Κάποιες φορές είναι αληθινές και άλλες πάλι είναι απλά...φούμαρα. Ποιες είναι όμως οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν; Ποια θα βαφτίσει το μόλις τριών εβδομάδων κοριτσάκι της Μπιγιονσέ; Ποιο είναι το νέο επεισόδιο στο έπος του διαζυγίου της Κέιτυ Πέρι με τον Ράσελ Μπραντ; Ποιος διάσημος ηθοποιός σκέφτεται να ασπαστεί το ισλαμισμό; Για ποια σταρ κυκλοφόρησε στο τουίτερ η φήμη ότι πέθανε; Εδώ θα τα διαβάσετε όλα...

1. Αν και ορισμένοι έφτασαν στο σημείο ακόμα και να αμφισβητήσουν την εγκυμοσύνη της, στις 7 Ιανουαρίου η Μπιγιονσέ έγινε μανούλα, όπως όλοι γνωρίζουμε. Το όνομα που αποφάσισε μαζί με το σύζυγό της, τον ράπερ Τζέι Z, να δώσει στο κοριτσάκι της δε μας έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση. Το "Μπλου Άιβι" (κάτι σαν Μπλε Ήβη στα ελληνικά) δεν είναι ωραίο ούτε για ψευδώνυμο σε τσατ ρουμ, αλλά αν αυτό θέλουν οι γονείς, τι τους νοιάζει τι λέμε εμείς. Ποια όμως προορίζουν για νονά του κοριτσιού; Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχουν κάνει πρόταση στην γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και φίλη της Μπιγιονσέ, την Όπρα Ουίνφρεϊ. Αν σκεφτούμε ότι το δώρο της Όπρα στο νεογέννητο κοριτσάκι ήταν ένα φορτηγό γεμάτο βιβλία, τότε πιστεύουμε ότι σε αυτό τουλάχιστον το θέμα η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζ έκαναν όντως μια καλή επιλογή.

2. Και να θέλουν να ησυχάσουν, δεν υπάρχει να τους αφήσουν τα ΜΜΕ. Για την Κέιτι Πέρι και τον Ράσελ Μπραντ ο λόγος, το διαζύγιο των οποίων εξελίσσεται σε σάγκα αντίστοιχη με αυτή που ζήσαμε στην Ελλάδα με το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο πριν δύο χρόνια. Η τελευταία φήμη που κυκλοφορεί θέλει τον Ράσελ να έχει ήδη βρει τον τρόπο να ξεπεράσει την Κέιτι με μια νέα αγάπη. Αν και κανένα μέσο δεν φωτογραφίζει ούτε δίνει περισσότερα στοιχεία για την νέα αγαπημένη του βρετανού κωμικού, ωστόσο διαρρέουν ότι ο Ράσελ έχει ήδη ζητήσει από την κοπελιά να συγκατοικήσουν μόλις οριστικοποιηθεί το διαζύγιο του με την Κέιτι. Δεν ξέρω πώς το βλέπετε εσείς, αλλά νομίζω ότι αυτή η φήμη είναι μάλλον φούμαρο.

3. Ο Λίαμ Νίσον αν και ως τυπικός Ιρλανδός  ανατράφηκε με βάση τις αρχές του ρωμαιοκαθολικισμού, ωστόσο ποτέ δεν ήταν οπαδός του ευαγγελικού ρητού "πίστευε και μη ερεύνα". Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του έχει πολλές μεταφυσικές ανησυχίες, ενώ του αρέσει να διαβάζει βιβλία σχετικά με την ύπαρξη ή όχι του Θεού. Οι φήμες θέλουν τον ηθοποιό, που πριν από χρόνια έχασε τη σύντροφό του Νατάσα Ρίτσαρντσον, να σκέφτεται να αποχωριστεί τον χριστιανισμό και να γίνει μουσουλμάνος. Τροφή για αυτή τη φήμη έδωσε δήλωσή του σχετικά με τα γυρίσματα ταινίας του στην Κωνσταντινούπολη. Όπως δήλωσε συγκεκριμένα, βρίσκει ότι ο μωαμεθανισμός είναι μια "όμορφη θρησκεία", κάτι που συνειδητοποίησε κατά την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη: "Το κάλεσμα για προσευχή γίνεται πέντε φορές την ημέρα. Την πρώτη εβδομάδα σε τρελαίνει και στη συνέχεια μπαίνει μέσα σου και είναι το πιο όμορφο πράγμα", δήλωσε στην αγγλική εφημερίδα The Sun.

4. Η επόμενη φήμη ξέρουμε εξ αρχής ότι είναι φούμαρο. Το τελευταίο τρεντ στο τουίτερ είναι να διαδίδονται ψευδείς φήμες για τον δήθεν θάνατο κάποια διασημότητας. Συμβαίνει και στην Ελλάδα, αλλά πολύ περισσότεορ συμβαίνει και στο εξωτερικό. Από εκεί άλλωστε ξεκίνησε. Το τελευταίο "θύμα" αυτού του άνοστου αστείου ήταν η Σερ. Η 65χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός "πέθανε" προσωρινά εχθές όχι όμως στα αλήθεια, αλλά στον μικρόκοσμο του τουίτερ, όταν κάποιος χρήστης με το ψευδώνυμο @Lorraine_Star  σκέφτηκε να διαδώσει μια τέτοια φήμη. Στην παγίδα έπεσαν και κάποιοι διάσημοι, όπως η ανεκδιήγητη Κιμ Καρντάσιαν, που όποιο κουτσομπολιό και να διαβάσει κάποιος θα πέσει πάνω της. Μα τι κακόγουστα είναι αυτά τα αστεία και πόση μοναξιά πρέπει να νιώθουν μέσα τους αυτοί που τα ξεκινάνε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου