27 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: MICHEL TELO - AI SE EU TE PEGO

Δεν είναι απλά ένα δροσερό χαρούμενο τραγουδάκι, αλλά έχει εξελιχθεί σε τραγούδι-μανία για τους Βραζιλιάνους. Πρόκειται για το τραγούδι "Ai Se Eu Te Pego!" που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2008, όμως έγινε τεράστια διεθνή επιτυχία μόλις τους τελευταίους μήνες χάρη στην επανεκτέλεσή του από τον Michle Teló.
Και καθώς το τραγούδι είναι βραζιλιάνικο, δε θα μπορούσε να μη γίνει επιτυχία και μεταξύ των βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κατάφεραν να μεταδώσουν τη μανία για το τραγούδι σε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Άλλωστε σε όλα τα πρωταθλήματα υπάρχουν Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές για προφανείς λόγους. Έτσι, είναι σύνηθες το φαινόμενο τους τελευταίους μήνες, πολλοί ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν κάποιο γκολ χορεύοντας και τραγουδώντας το "Ai Se Eu Te Pego!". Το έκαναν τόσο ο Λέτο με τον Σιμάο του Παναθηναϊκού μετά το γκολ του Κλέιτον, που άνοιξε και το σκορ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Οκτώβριο στην Τούμπα (και ο οποίος - για την ιστορία - τελείωσε 1-3 υπέρ του ΠΑΟ), αλλά και ο Κριστιανο Ρονάλντο με τον Μαρτσέλο, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε το τέταρτο γκολ στον αγώνα με τη Μάλαγα. Για την Ιστορία πάντως, οι παίκτες του Παναθηναϊκού πάντως το χόρεψαν πρώτοι.
Ποιοι το χόρεψαν καλύτερα; Ο Λέτο με τον Σιμάο .....

... ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μαρτσέλο;


Και για όσους θέλουν να ακούσουν το τραγούδι ολόκληρο βλέποντας ωραίες, γυναικείες παρουσίες και δη Βραζιλιάνες να λικνίζονται στον ρυθμό του, δείτε το παρακάτω βίντεο:



1 σχόλιο: