27 Ιανουαρίου 2012

ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ

1. Όταν η Μαντόνα αποφάσισε να ονομάσει την πρωτότοκη κόρη της Λούρδη, πολλοί απόρησαν με την επιλογή του ονόματος. Η ίδια η βασίλισσα της ποπ πάντως σε συνέντευξη της διευκρίνισε ότι το όνομα αυτό το έδωσε στην κόρη της, επειδή η μητέρα της ήθελε πάντοτε να επισκεφτεί τη γαλλική πόλη Λούρδη, η οποία βρίσκεται στην περιοχή των Πυρηναίων και αποτελεί θρησκευτικό, τουριστικό προορισμό εκατομμυρίων ρωμαιοκαθολικών που θέλουν να προσκυνήσουν ένα θαυματουργό άγαλμα της Παναγίας που βρίσκεται στην πόλη.


2. Η Μαράια Κάρεϊ ξόδεψε εξακόσιες χιλιάδες δολάρια σε δημοπρασία, προκειμένου να αγοράσει το παιδικό πιάνο της Μέριλιν Μονρόε. Όπως δήλωσε σε συνέντευξη της η τραγουδίστρια, το έκανε διότι το πιάνο ήταν το μοναδικό αντικείμενο της παιδικής της ηλικίας που κρατούσε η Μέριλιν μέχρι το θάνατό της κι επομένως έχει μεγάλη συναισθηματική αξία.

3. Τα Oreo είναι μια πολύ δημοφιλής μάρκα μπισκότων στις ΗΠΑ (που κυκλοφορούν βέβαια και στην Ελλάδα, αλλά δεν έχουν την ίδια απήχηση) και οι Αμερικανοί τα απολαμβάνουν βουτώντας τα σε γάλα. Τα Oreo είναι όμως τα αγαπημένα μπισκότα και του Τζάστιν Τίμεπρλεϊκ, ο οποίος αρέσκεται να βουτάει τα μπισκότα του στο γάλα για εφτά δευτερόλεπτα πριν τα βάλει στο στόμα του. 

4. Η Κριστίνα Αγκιλέρα έχει κάνει πέντε τατουάζ στο σώμα της. Στο πίσω μέρος του λαιμού της γράφει συντομευμένα το όνομα της "Xtina", έχει από ένα μικρό τατού στον αρστερό της γοφό και στον καρπό του αριστερού της χεριού, στον αριστερό της αγκώνα γράφει "Te Amo Siempre", ενώ στο κάτω μέρος της πλάτης της έχει γράψει έναν εβραϊκό ύμνο που σημαίνει "Ανήκω στον αγαπημένο μου και ο αγαπημένος μου είναι δικός μου".

5. Εκατομμύρια είναι οι άντρες που πόθησαν αλλά και οι γυναίκες που ζήλεψαν το σώμα της λατίνας τραγουδίστριας Σακίρα. Η ίδια πάντως έχει εξομολογηθεί ότι φροντίζει πάντα να έχει στην τσάντα της, όποτε πηγαίνει περιοδεία, λίγη σοκολάτα. Όπως μάλιστα έχει δηλώσει, δεν κάνει διακρίσεις στο είδος της σοκολάτας, αλλά τις τρώει όλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου