25 Ιανουαρίου 2012

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΡΙΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ"

Μία από τις αγαπημένες νεανικές, τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του 1990 ήταν και το "Πριν χτυπήσει το κουδούνι" ("Saved by the Bell"), που απολαύσαμε στις οθόνες από το MEGA και τον ΑΝΤ1. Ο Ζακ Μόρις, το "πειραχτήρι" του σχολείου και η παρέα του (η Κέλι με την οποία ήταν ερωτευμένος ο Ζακ, ο αθλητής Σλέιτερ, ο Σκριτς το "φυτό" της τάξης, η πιο σοβαρή και κοινωνικά ευαίσθητη Τζέσι και η τρέντι Λίζα που είχε τρέλα με τη μόδα) ερωτεύονταν, μάθαιναν τη ζωή και - πάνω απ' όλα - έκαναν δύσκολη τη ζωή του διευθυντή του σχολείου τους, του κυρίου Μπέλντινγκ. Πόσο όμως έχουν αλλάξει οι ήρωες της σειράς μετά από είκοσι σχεδόν χρόνια;

Εδώ είναι μια φωτογραφία των ηθοποιών από την εποχή του σίριαλ:

και εδώ μια φωτογραφία του 2010, με πέντε από τους πρωταγωνιστές της σειράς:


Ο Mark-Paul Harry Gosselaar που υποδυόταν τον Ζακ Μόρις άλλαξε το χαρακτηριστικό ξανθό χρώμα των μαλλιών του και συνέχισε την καριέρα του με guest star εμφανίσεις σε άλλες σειρές.





Ο Mario Lopez, που ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση ως παιδί-θαύμα πριν από το "Πριν χτυπήσει το κουδούνι", όπου υποδυόταν τον μπρατσαρά Σλέητερ, συμμετείχε ως guest σε αρκετά σίριαλ ή τάλεντ σόου, όπως το αμερικάνικο "Dancing With The Stars", όμως δεν κατάφερε κάποια άλλη εμφάνιση του να επισκιάσει την εικόνα του Σλέητερ.


Η Tiffani-Amber Thiessen που υποδυόταν την Κέλι Καπόβσκι, μήλος της έριδος ανάμεσα στον Ζακ και τον Σλέητερ, έκανε την πιο πετυχημένη καριέρα από όλους, καθώς την απολαύσαμε στην ακόμη πιο πετυχημένη, νεανική σειρά της δεκαετίας του 1990, τα "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" ως "κακιά", πλέον, Βάλερι.


Την Elizabeth Berkley, που υποδυόταν την Τζέσι, θα τη θυμόσαστε και από τη συμμετοχή της ως strip-dancer στην ταινία "Showgirls" του Paul Verhoeven, λίγα μόλις χρόνια μετά το τέλος της σειράς.


Ο Dustin Diamond συνέχισε να υποδύεται τον χαρακτήρα του Σκρητς και στη συνέχεια του "Πριν χτυπήσει το κουδούνι" με τίτλο "Saved by the Bell: The New Class".


Ούτε όμως και η Lark Voorhies, που υποδυόταν την Λίζα, έχει να επιδείξει κάποια άλλη επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου