25 Ιουνίου 2012

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΑΝΤΕΛ


Από τότε που η Αντέλ εισέβαλε στις ζωές μας με τη συγκλονιστική της φωνή και τα τραγούδια της που ξεχειλίζουν από συναίσθημα, εμπνευσμένα από κάποια ερωτική απογοήτευση, από κάποιο χωρισμό, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν την περιέργεια να μάθουν περισσότερα για αυτόν τον άνδρα που συνέβαλε με τον τρόπο του, έστω και άθελά του, να γνωρίσει και να αγαπήσει όλος ο πλανήτης τη νεαρή κοπέλα από το Τότεναμ. 
Η ίδια η Αντέλ έχει γράψει στην προσωπική της ιστοσελίδα σε σχέση με το πώς προέκυψε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "19", το οποίο κυκλοφόρησε το 2008: "Το πρώτο μου άλμπουμ είναι σχετικά με το να είναι κάποιος 18 και 19 ετών, έχει να κάνει με την αγάπη. Το τραγούδι "Daydreamer" μιλάει γι' αυτό το αγόρι με το οποίο ήμουν ερωτευμένη. Ήταν αμφιφυλόφιλος και δεν μπορούσα να το χειριστώ σωστά. Όλα τα πράγματα που ζητούσα από το αγόρι μου, εκείνος δεν μπορούσε να είναι. Ούτως ή άλλως ζηλεύω πολύ κι έτσι δεν μπορούσα να ανταγωνίζομαι κορίτσια και αγόρια". Μία βιογραφία της Αντέλ, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου με το λιτό τίτλο "Adele: The Biography" και την υπογραφή του Μαρκ Σαπίρο, φιλοδοξεί μεταξύ άλλων να ρίξει φως στο συγκεκριμένο άνδρα. Δεν τον κατονομάζει αφήνοντας το μυστήριο γύρω από το πρόσωπό του να αιωρείται, ωστόσο αφηγείται μια ενδιαφέρουσα ιστορία για την αρχή και το τέλος αυτής της σχέσης που δεν κράτησε περισσότερες από... 4 ώρες.
Σύμφωνα με το συγγραφέα, όλα έγιναν στις 5 Μαΐου 2006, τη μέρα που η Αντέλ ενηλικιωνόταν, όταν έκλεινε δηλαδή τα 18 της χρόνια. Ούσα ερωτευμένη με το νεαρό αυτό αγόρι από καιρό, την ημέρα των γενεθλίων της η Αντέλ μάζεψε όλη της τη δύναμη και του εκμυστηρεύτηκε τα πραγματικά της συναισθήματα. Αν και γνώριζε ότι ήταν αμφιφυλόφιλος, ωστόσο ήταν ακόμη αρκετά ανώριμη σε θέματα σχέσεων, κατά το χαρακτηρισμό που χρησιμοποιεί ο Σαπίρο, και τελικά υπό την έξαψη των δυνατών ερωτικών συναισθημάτων, η άσημη τότε τραγουδίστρια πίστεψε ότι θα μπορούσε η σχέση τους να αντέξει. Η απάντηση που εισέπραξε ήταν θετική, καθώς ο άγνωστος νεαρός εξομολογήθηκε ότι κι εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της. Ωστόσο, η σχέση δεν άντεξε στο χρόνο, καθώς ύστερα από 4 μόλις ώρες, και μάλιστα τη βραδιά των γενεθλίων της, ο νεαρός την παράτησε φεύγοντας με έναν γκέι φίλο της Αντέλ. "Υπέροχα! Ακόμα δεν αρχίσαμε να βγαίνουμε επίσημα και άρχισες ήδη να με απατάς", φέρεται να του απάντησε εκείνη, σύμφωνα με το βιογράφο της. 
Πάντως, οι δυο τους προσπάθησαν να τα ξαναβρούν, να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους, που ούτως ή άλλως δεν πρόλαβε ν' ανθίσει. Αυτή τη φορά η σχέση άντεξε κάτι λιγότερο από 4 μήνες, όμως η απιστία εξακολουθούσε να βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη της καθημερινότητάς τους. Εν τω μεταξύ, η Αντέλ άρχισε να πίνει προσπαθώντας να απαλύνει με αυτόν τον τρόπο την πληγωμένη της καρδιά, όπως όμως γνωρίζουν όλοι οι ερωτευμένοι, επρόκειτο για μια μάταιη προσπάθεια. Τελικά, τον Αύγουστο του 2006, στις 6 τα ξημερώματα μέσα σε μια παμπ, δόθηκε το κατά κάποιον τρόπο βίαιο τέλος, όταν η Αντέλ ανακάλυψε ακόμη μια απιστία. Του έδωσε ένα χαστούκι κι έφυγε βάζοντας οριστικό τέλος στην ερωτική αυτή ψευδαίσθηση. Αν βγήκε κάτι καλό απ' όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι η πληγωμένη Αντέλ εκτονώθηκε τελικά στιχουργικά στα τραγούδια του πρώτου της άλμπουμ (και ειδικά στο πρώτο τραγούδι του δίσκου με τίτλο "Daydreamer"), ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στην κορυφή του βρετανικού τσαρτ από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. 

Κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα από άλλη βιογραφία της Αντέλ με τίτλο "Someone Like Adele" από τη συγγραφέα Caroline Sanderson και η οποία κυκλοφορεί ήδη στη Μεγάλη Βρετανία, όπου περιγράφεται η ιστορία που ενέπνευσε το τραγούδι "Rolling In The Deep".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου