25 Αυγούστου 2012

ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΤΟ 1991;


Οι δυο τους θεωρούνται ίσως τα πιο αγαπημένα μέλη των κριτικών επιτροπών στα διάφορα μουσικά τάλεντ σόου που προβλήθηκαν την τελευταία δεκαετία στη χώρα μας. Τη δεκαετία του '90 ήταν μάνατζερ των δύο πιο πετυχημένων ποπ τραγουδιστών της εποχής, του Σάκη Ρουβά και του Γιώργου Μαζωνάκη. Ο λόγος, φυσικά, γίνεται για τον Ηλία Ψινάκη και για τον Νίκο Μουρατίδη. 
Οι δυο άνδρες δε βρέθηκαν ταυτόχρονα στην ίδια κριτική επιτροπή, ενώ την περασμένη τηλεοπτική σαιζόν, ο Νίκος Μουρατίδης αντικατέστησε τον Ηλία Ψινάκη στο όχι και τόσο πετυχημένο makeover σόου "Fab 5". Ωστόσο, πριν από 21 χρόνια, το 1991, οι δυο τους υπήρξαν συνεργάτες ενός από τα πιο πετυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα της τελευταίας εικοσαετίας. Αν και δε βρέθηκαν στο ίδιο πλατό ούτε η δουλειά του ενός σχετιζόταν με την αντίστοιχη του άλλου, τα ονόματα του Ηλία Ψινάκη και του Νίκου Μουρατίδη συνυπήρξαν στους τίτλους της τηλεοπτικής σειράς "Οι Απαράδεκτοι". 
Ο Ψινάκης, που το επίθετο του αναγραφόταν με "η", συμμετείχε ως ειδικός συνεργάτης για το στήσιμο της περσόνας του "Γιάννη", του πρώτου ανοιχτά προβαλλόμενου - και πολύ αγαπητού - γκέι χαρακτήρα της ελληνικής τηλεόρασης, που τον ενσάρκωνε ο Γιάννης Μπέζος, ενώ ο Μουρατίδης είχε αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της κωμικής σειράς.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου