16 Απριλίου 2013

Η γυμνή φωτογράφιση της πολιτικού, που παραιτήθηκε λόγω ροζ βίντεο


Ποια θα ήταν η καλύτερη αντίδραση για μια γυναίκα πολιτικό, που διασύρθηκε δημόσια με τη διαρροή ροζ βίντεο στο ίντερνετ; Να κάνει γυμνή φωτογράφηση - ή τουλάχιστον αυτό σκέφθηκε η 42χρονη Olvido Hormigos, πρώην δημοτική σύμβουλος της μικρής πόλης Los Yébenes, κοντά στο Τολέδο της Ισπανίας.
Η πρώην δασκάλα αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το αξίωμα της το Νοέμβριο του 2012, όταν άγνωστος ανέβασε στο ίντερνετ ένα ιδιαίτερα προσωπικό βίντεο, στο οποίο η ίδια απολάμβανε ερωτικά τον εαυτό της - κοινώς αυνανιζόταν. Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Interviu, για τις ανάγκες του οποίου έκανε γυμνή φωτογράφιση, η Χορμίγκος κατήγγειλε την "παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής", ενώ περιέγραψε και την ντροπή που ένιωσε μετά τη διαρροή του βίντεο στο ίντερνετ, επειδή οι άνθρωποι την είδαν στο συγκεκριμένο βίντεο.
Σύμφωνα με την ίδια, το συγκεκριμένο βίντεο προοριζόταν για έναν ποδοσφαιριστή, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό, χωρίς όμως να τον κατονομάζει, και τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για το σκάνδαλο. "Το μόνο που θέλω είναι να πληρώσει γι' αυτό που έκανε ο ποδοσφαιριστής, ο παραλήπτης του βίντεο, με τον οποίο είχα σχέση για τρεις μήνες και ο οποίος κυκλοφορεί στο χωριό σαν να μη συνέβη τίποτα".
Πάντως, το ροζ σκάνδαλο έριξε τα φώτα της δημοσιότητας στη γοητευτική 42χρονη δημοτική σύμβουλο, η οποία μετά την παραίτηση της έχει ήδη συμμετάσχει στο τάλεντ σόου για σελέμπριτις "Mira Quien Salta" ("Κοίτα ποιος πηδάει") κερδίζοντας 30.000 €, ενώ το τελευταίο "χτύπημα" ήρθε με τη γυμνή φωτογράφιση.
Η Χορμίγκος εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα για να εξαργυρώσει σε χρήμα την προσβολή που υπέστη η προσωπικότητα της από το ροζ βίντεο ή πιστεύει στη λαϊκή ρήση "ουδέν κακόν αμιγές καλού"; Η περίπτωση της, πάντως, δείχνει για ακόμη μία φορά ότι ένα sex tape (έστω και αυνανισμού) μάλλον χτίζει καριέρες, παρά τις καταστρέφει, ακόμη κι αν αυτό γίνεται σε βάρος της




Σχετικά θέματα:
Η φωτογραφία-σκάνδαλο 17χρονης αθλήτριας, που ξεσήκωσε τους Καναδούς.
Ο βουλευτής που τα παρατάει για να γίνει.. κλόουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου