22 Ιανουαρίου 2014

Το τέχνασμα των Κινέζων πορτοφολάδων για να μην αφήνουν ίχνη [βίντεο]

Πορτοφολάδες υπάρχουν παντού, ακόμη και στην Κίνα των δρακόντειων νόμων, αλλά και των μεγάλων ανισοτήτων. Το παρακάτω βίντεο, που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, καταγράφει ένα περιστατικό κλοπής από κάποιον επιτήδειο, νεαρό, ο οποίος βέβαια δεν κλέβει πορτοφόλι, αλλά το κινητό τηλέφωνο μιας κοπέλας - πώς ονομάζονται αυτοί; τηλεφωνάδες; Τι κι αν υπάρχει πολύς κόσμος τριγύρω, ο νεαρός κλέφτης δεν διστάζει, αλλά με περισσό θράσος, εξασκεί την "τέχνη" του φροντίζοντας να μη γίνει αντιληπτός από το θύμα, αλλά και να μην αφήσει κάποιο ίχνος. 

Πώς; με τη βοήθεια ενός παραδοσιακού κινέζικου εργαλείου, τα τσόπστικ. Εδώ εμείς δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε καλά-καλά για να φάμε και οι Κινέζοι κλέφτες τα έχουν αναγορεύσει σε βασικό εργαλείο της "δουλειάς" τους. Βέβαια, μπορεί να μην άφησε κάποιο δακτυλικό αποτύπωμα ο τύπος, όμως η κάμερα κατέγραψε το πρόσωπό του, οπότε είναι σκούρα τα πράγματα για εκείνον. 
Δείτε το βίντεο και θα εντυπωσιαστείτε από το πώς μέσα σε δυο δευτερόλεπτα ο νεαρός αυτός άνδρας ξαφρίζει ολόκληρο κινητό τηλέφωνο από την τσέπη μιας ανυποψίαστης κοπέλας, χρησιμοποιώντας μόνο ένα ζευγάρι τσόπστικ. 



Σχετικό θέμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου