24 Μαρτίου 2014

Ακούστε το "Dark Horse" της Κέιτι Πέρι σε 20 εκδοχές, όπως θα το τραγουδούσαν ο Μάικλ Τζάκσον, οι Μετάλικα, ο Παβαρότι και άλλοι - Ό,τι καλύτερο έχετε δει στο youtube τελευταία


Ο Άντονι Βίνσεντ κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση στο youtube ανεβάζοντας το πρώτο του βίντεο στο κανάλι του με την ονομασία tensecondsongs. Μάλιστα, μέσα σε δέκα μέρες απέκτησε σχεδόν 105.000 συνδρομητές! Τι το ιδιαίτερο κάνει σ' αυτό το βίντεο, που έχει ήδη περισσότερα από 3.500.000 views; Μιμείται το πώς θα ερμήνευαν το τραγούδι "Dark Horse" της Κέιτι Πέρι μεγάλα ονόματα της μουσικής, οι περισσότεροι των οποίων δεν βρίσκονται στην ζωή ή δεν έχουν πλέον ενεργή, μουσική παρουσία.
Ο Βίνσεντ δεν μιμείται τόσο τη φωνή, όσο το μουσικό στιλ που εκπροσωπεί ο κάθε καλλιτέχνης ή συγκρότημα. Κάπως έτσι, μέσα σ 3΄55΄΄, όσο δηλαδή διαρκεί το τραγούδι, ακούμε το "Dark Horse" σε 20 διαφορετικά στιλ. Ξεκινώντας από την κανονική εκδοχή, όπως το τραγουδάει η Πέρι, ακολουθούν στη συνέχεια οι Nirvana, οι Queen, ο Μάικλ Τζάκσον, οι 'N Synk, οι Iron Maden, οι Jamiroquai, οι Pantera, ο Φρανκ Σινάτρα, οι Metallica, ο Λουτσιάνο Παβαρότι, οι Doors, οι Run DMC, ο Tech N9ne, οι Red Hot Chilli Peppers, οι Slipknot, ο Λουίς Πρίμα, οι Boyz II Men, οι Type O Negative και - τέλος - ο Τζον Μάγιερ. 
Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό κι ο τύπος είναι αδιαμφισβήτητα ταλεντάρα σ' αυτό που ξεκίνησε να κάνει. Δείτε τον κι επισκεφτείτε τη σελίδα του (www.tensecondsongs.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου