8 Ιανουαρίου 2012

Ο JUSTIN TIMBERLAKE ΚΑΙ Η JESSICA BIEL ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ;;

Η πολύχρονη σχέση του Justin Timberlake με την Jessica Biel πέρασε από σαράντα κύματα το 2011. Τον περασμένο Μάρτιο ανακοίνωσαν επίσημα την κοινή απόφασή τους να χωρίσουν ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης, αλλά και την πρόθεση τους να παραμείνουν φίλοι. Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν, ενώ ως πέτρα του σκανδάλου προβαλλόταν από ορισμένους η Mila Kunis, η συμπρωταγωνίστρια του Timberlake στην τελευταία του ταινία "Friends With Benefits".
Το καλοκαίρι ωστόσο, η συνέντευξη που έδωσε για το τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Vanity Fair ερμηνεύθηκε ως προσπάθεια επαναπροσέγγισης του πετυχημένου τραγουδιστή και ηθοποιού με την Biel.
Στη συνέντευξη αυτή δήλωνε ότι η Biel είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο που έχει περάσει ποτέ στη ζωή του, ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυπτε τις προθέσεις του να προχωρήσει σύντομα σε έναν γάμο και να αποκτήσει τη δική του οικογένεια. "Πριν έξι μήνες ούτε που θα σκεφτόμουν κάτι τέτοιο, αλλά τώρα φαίνεται ότι πλησιάζει γύρω μου ένας πλανήτης", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Ήταν αυτές οι δηλώσεις αρκετές για την επανασύνδεση του ζευγαριού; Πολύ πιθανό, πάντως η ουσία είναι ότι τον Σεπτέμβριο άρχισαν πάλι τις δημόσιες εμφανίσεις πιασμένοι από το χέρι και ευτυχισμένοι όσο ποτέ. Βέβαια κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως την επανασύνδεση, ενώ σε πολύ πρόσφατη συνέντευξή της, που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Elle, η Biel δήλωσε σχετικά με το ενδεχόμενο να φτιάξει τη δική της οικογένεια: "Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ήταν κάτι που θα με ενδιέφερε. Δεν αισθάνομαι όμως να πιέζομαι. Ποτέ δεν ήμουν από εκείνα τα κορίτσια που ονειρεύονταν τον γάμος τους και τον πρίγκιπα του παραμυθιού". 
Παρόλα αυτά και με το ζευγάρι να μην επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει τίποτα, το αμερικάνικο περιοδικό People δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες την είδηση ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα σε ταξίδι του στη Μοντάνα (κατ' άλλες πηγές στα βουνά του Ουαϊόμινγκ), όπου ο Justin προσέφερε το πατροπαράδοτο δαχτυλίδι αρραβώνων, ενώ ο γάμος φαίνεται να είναι στα άμεσα σχέδια τους. Την είδηση, μάλιστα, φέρεται να επιβεβαίωσε και η γιαγιά του Justin, Sadie Bomar, μιλώντας στο US Weekly, όπου αποκάλυψε και την αγάπη που τρέφει η οικογένεια για την Jessica. Θα φάμε σύντομα κουφέτα; Εφόσον οι Αμερικανοί δεν πιστεύουν στην πρόληψη που θέλει τα ζευγάρια να αποφεύγουν να παντρεύονται τα δίσεκτα έτη, τότε δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε τον Justin Timberlake και την Jessica Biel να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου