3 Φεβρουαρίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ;;

Υπερβολική ή απλά τρυφερή είναι η πιο πάνω φωτογραφία; (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)
Ένα ζευγάρι, που δε φοράει παρά μόνο τα εσώρουχά του, κοιτάζει τρυφερά στην κοιλιά της εγκυμονούσας γυναίκας, η οποία έχει κάτι ... πρωτότυπο: το σκίτσο του εμβρύου που βρίσκεται μέσα στην κοιλιά. Είναι αυτή η πιο περίεργη οικογενειακή φωτογραφία όλων των εποχών; Αυτό τουλάχιστον πιστεύει η πλειοψηφία των συμμετεχόντων σε έναν παγκόσμιο, ιντερνετικό διαγωνισμό που διοργάνωσε η βρετανική εφημερίδα "The Daily Mail".
Ωστόσο, για τον Olof Joners και την Anna Olsson από τη βόρεια Σουηδία, το ζευγάρι της φωτογραφίας, δεν πρόκειται παρά για "μια αυθεντική φωτογραφία εγκυμοσύνης", που για τους ίδιους συμβολίζει "ευτυχία και αναμονή". Το ζευγάρι πάντως αγνοούσε την ύπαρξη του διαγωνισμού, ακόμα και το ότι ήταν μεταξύ των διαγωνιζομένων. Είχαν απλά αναρτήσει τη φωτογραφία στη σελίδα τους στο facebook, ενώ την είχαν στείλει και σε ένα πρακτορείο μοντέλων και προφανώς κάποιος τρίτος θεώρησε σκόπιμο να στείλει τη φωτογραφία στον παραπάνω διαγωνισμό. 
Μέχρι σήμερα, η φωτογραφία έχει μοιραστεί 42.000 φορές στο facebook. Για μένα πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η φωτογραφία να θεωρηθεί ως η "πλέον περίεργη όλων των εποχών", ακόμα κι αν κάποιος έχει ενστάσεις για το κόνσπετ της φωτογράφησης. Σίγουρα είναι μια πρωτότυπη φωτογραφία, την οποία μάλιστα θεωρώ και πολύ έξυπνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου