18 Μαρτίου 2012

10 ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ Η ΤΖΕΣΙΚΑ ΣΙΜΠΣΟΝ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ!!

Η Τζέσικα Σίμπσον δεν είναι άνετη μόνο όταν δείχνει την επικών διαστάσεων κυοφορούσα κοιλιά της, αλλά και με τις δηλώσεις της. Δεν τη φτάνει ούτε η Άντζελα Δημητρίου!

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζέσικα Σίμπσον είναι από τα αγαπημένα παιδιά των αμερικάνικων ΜΜΕ, καθώς στις συνεντεύξεις της είναι... κάτι περισσότερο από εξομολογητική και μοιράζεται πληροφορίες πολύ πολύ προσωπικές. Θα μπορούσε να την αποκαλέσει κάποιος και ως την "γκαφατζού" της αμερικάνικης σόου μπιζ, αλλά η σύγκριση με εγχώριους πραγματικά γκαφατζηδες σταρ θα την αδικούσε. Στο κάτω κάτω το μόνο που κάνει η κοπέλα είναι να ανοίγει ειλικρινά την καρδιά της, να είναι φιλική και προσιτή. Άλλωστε και η λίγη αφέλεια δε βλάπτει. Ας θυμηθούμε δέκα στιγμές έξαρσης ειλικρίνειας από την Τζέσικα Σίμπσον.

1. Το 2008 η Τζέσικα Σίμπσον έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και περιέγραψε τι ψάχνει σε έναν άνδρα, αλλά στην πραγματικότητα έδωσε μια όχι και τόσο κολακευτική εικόνα του χειρότερου εαυτού της: "Για να γίνεις ο άντρας μου, πρέπει να ανέχεσαι πολλά. "Αερίζομαι" κάτω από τα σεντόνια, ξοδεύω πολλά χρήματα και μπορώ να λέω την αλφαβήτα, ενώ ρεύομαι". Μπλιαχ!

2. Όταν το 2008 η γλυκιά Τζέσικα έβγαινε με τον Τόνι Ράμο, αθλητή του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, θεώρησε σκόπιμο να μοιραστεί με το κοινό την εμπειρία από το πρώτο της ραντεβού με τον αθλητή. Έτσι, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour το Μάιο του 2008, αποκάλυψε ότι εκείνος προσπάθησε να τη φιλήσει στα δέκα πρώτα λεπτά, ενώ η ίδια ένιωθε τόσο αγχωμένη, ώστε ήθελε "να κάνει εμετό στην ποτηροθήκη". Αυτό το τελευταίο, τι ήθελε να το μοιραστεί μαζί μας; 

3. Το Μάρτιο του 2010 μάθαμε ότι η Τζέσικα βαριέται να βουρτσίζει τα δόντια της. "Χρησιμοποιώ μόνο Λίστεριν και καμιά φορά τη ζακέτα μου(!). Τα βουρτσίζω μια στο τόσο, αλλά τα δόντια μου είναι εξαιρετικά δυνατά", όπως δήλωσε. Ελπίζω σε λίγα χρόνια να εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα δόντια της έχουν τη μαγική αυτή ικανότητα να αντέχουν στην τερηδόνα χωρίς βούρτσισμα - όχι ότι θα δυσκολεύεται οικονομικά να βάλει εμφυτεύματα.

4. Το 2010 ήταν φαίνεται η χρονιά των αποκαλύψεων για τα μυστικά ομορφιάς της τραγουδίστριας, η οποία ένα μήνα αργότερα δήλωνε ότι συνήθως λούζει κανονικά τα μαλλιά της, "εκτός κι αν είμαι σε χαλαρή διάθεση, οπότε τα αφήνω μέχρι να μυρίσουν". Αν ήμουν ο μάνατζερ της, μετά από αυτή τη δήλωση θα την έβαζα να λούζεται δύο φορές την ημέρα μπροστά μου.

5. Εκτός από τις "δηλώσεις που σκοτώνουν", η Τζέσικα Σίμπσον είναι ειδικός και στις "φωτογραφίες που σκοτώνουν" και μάλιστα τις ανεβάζει στο τουίτερ. Τον περασμένο Οκτώβριο ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνονται τα πόδια της να κρέμονται από μία τουαλέτα ενημερώνοντας μας παράλληλα ότι αντιμετώπιζε κάποιο "κοριτσίστικο πρόβλημα".

6. Τώρα που έμεινε έγκυος, η Τζέσικα έχει πραγματικά ξεσαλώσει σε επίπεδο δηλώσεων. Δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί, λοιπόν, σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις και στο αγαπημένο της θέμα, τον... ανθρώπινο "αερισμό" (αν δεν καταλάβατε, είναι η λέξη που αρχίζει από "κλα" και τελειώνει σε "ιμο", ενώ ενδιάμεσα παρεμβάλλεται ένα "σίγμα"). Η... επιστήμονας Τζέσικα Σίμπσον ανακοίνωσε: "Ο μέσος άνθρωπος αερίζεται 15 φορές την ημέρα. Η μέση έγκυος γυναίκα "αερίζεται" 15 φορές επί αυτόν τον αριθμό". Ξέρω τι αναρωτιέστε, αν όντως ο μέσος άνθρωπος αφήνει τα ασφυξιογόνα αέρια του ελεύθερα τόσο συχνά. Τι να σας πω...για να το λέει η ειδικός στο θέμα, κάτι θα ξέρει παραπάνω.

7. Τον Ιανουάριο αποκάλυψε ότι αν και έγκυος δεν έχει ναυτίες, ωστόσο φρόντισε να μας ενημερώσει ότι καταναλώνει πολλές καραμέλες Tums, oι οποίες τις προκαλούν παλινδρομήσεις στομάχου.

8. Αν έχετε περιέργεια να μάθετε τις διατροφικές τις συνήθεις τώρα που είναι εγκυμονούσα,  το κορίτσι μας φρόντισε να μη μείνουμε στο σκοτάδι. Το Δεκέμβριο του 2011 δήλωνε: "Αυτή την εβδομάδα τρώω τοστ με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα. Μετά βάζω λίγο αλάτι στο χέρι μου, σαν να παίρνω ένα σφηνάκι τεκίλα, και μετά δαγκώνω λίγο από το σάντουιτς".

9. Άλλη μια αποκάλυψη που δε θα μπορούσε να μη μοιραστεί με όλους τους θαυμαστές της είναι το καινούριο παρατσούκλι που έδωσε η ίδια στον εαυτό της, τώρα που εγκυμονεί, και αυτό δεν είναι άλλο από το "βαλτοκώλα". "Είναι σαν να έχω ένα βάλτο στον πισινό μου, επειδή φοράω αυτές τις σερβιέτες Spanx για να κρατήσουν το έντερο μου (και) είναι σαν να έχω ένα έλος εκεί κάτω".

10. Η πιο πρόσφατη δήλωση της, με την οποία άφησε για ακόμα μία φορά τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, αφορά το πόσο απολαυστικός είναι ο οργασμός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. "Είμαι ασταμάτητη" δήλωσε πρόσφατα αποκαλύπτοντας ότι έχει τους καλύτερους οργασμούς της ζωής της, ενώ δεν παρέλειψε να παινέψει ακόμα περισσότερο τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, τον πρώην ποδοσφαιριστή Έρικ Τζόνσον,  σημειώνοντας ότι "είναι πάντα έτοιμος". Τις στάσεις που της προκαλούν καλύτερο οργασμό δε μας είπε όμως και μας απογοήτευσε. Μα, με το τσιγκέλι πρέπει να της βγάλεις μια κουβέντα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου