2 Μαΐου 2012

ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!

Αυτό το "βιβλίο" δε διαβάζεται, αλλά... φοριέται!

Θέλεις να καταρρίψεις το στερεότυπο που θέλει όσους ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας να είναι...χαζοί; Πιστεύεις στο ρητό ότι ο σύγχρονος άνθρωπος δεν αρκεί μόνο να είναι διανοούμενος, αλλά πρέπει και να φαίνεται; Θέλεις απλά να "βάλεις τα γυαλιά" στο σπασικλάκι που σου "τη λέει" διαρκώς, επειδή δεν ξέρεις ποιοι είναι ο Σαρτρ, ο Ναμπόκοφ κι ένα σωρό άλλοι άνθρωποι των γραμμάτων και διανοούμενοι; Αλλά ακόμα κι αν τα κίνητρα σου είναι πιο ταπεινά και θέλεις απλά να την πέσεις στον ωραίο κουλτουριάρη της διπλανής πόρτας, υπάρχει για σένα η ιδανική λύση ώστε να συνδυάσεις μόδα και.. πνεύμα. 
Τέρμα τα αμπέχονα και τα ψεύτικα γυαλιά μυωπίας με τους χοντρούς κοκάλινους σκελετούς που δεν είναι πλέον της μόδας. Η - γεννημένη στο Λονδίνο - Γαλλίδα σχεδιάστρια Ολύμπια ΛεΤαν έχει φροντίσει ειδικά για σένα.  Δημιούργησε μια σειρά από τσάντες, το εξωτερικό μέρος των οποίων είναι κεντημένο με τα εξώφυλλα παγκόσμιων λογοτεχνικών αριστουργημάτων συγγραφέων όπως ο Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ, ο Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, ο Τζ. Σάλιντζερ κλπ., ενώ ο σκελετός και οι πόρπες τους είναι από χρυσό. Μάλιστα, με τις τσάντες ανά χείρας εθεάθησαν σελέμπριτις όπως η Γαλλίδα τοπ μόντελ και ηθοποιός Κλεμάνς Ποεσί, γνωστή από τη συμμετοχή της στις ταινίες Χάρι Πότερ και στο Gossip Girl, η Κλόι Σεβινί, γνωστή από τις ταινίες "Boys Don't Cry", "American Psycho", "Dogville" κλπ.
Ένα πρόβλημα με τις συγκεκριμένες τσάντες είναι η αμηχανία στην οποία ενδεχομένως να περιέλθεις, αν σε ρωτήσει κάποιος (π.χ. ο ωραίος διανοούμενος της διπλανής πόρτας) για την υπόθεση του βιβλίου που απεικονίζει η τσάντα σου, την κριτική σου ματιά ως προς αυτό, ποια άλλα βιβλία του συγκεκριμένου συγγραφέα είναι τα αγαπημένα σου και άλλες τέτοιες "περιττές" - για σένα - ερωτήσεις. Ε, ok... άνοιξε και μια wikipedia ή ψάξε στο google να μάθεις και δυο πράγματα να λες και να αφήσεις τους πάντες άφωνους. Το μεγαλύτερο εμπόδιο πάντως είναι οι τιμές των συγκεκριμένων τσαντών, οι οποίες ξεπερνούν τα 1.153 ευρώ, όπως μπορείς να διαπιστώσεις ρίχνοντας μια ματιά στην ηλεκτρονική μπουτίκ http://www.net-a-porter.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου