15 Δεκεμβρίου 2012

Η τουαλέτα που τραβάει το καζανάκι μέσω smartphone!


Ότι οι Ιάπωνες έχουν εξαιρετικές σχέσεις με την τεχνολογία το γνωρίζετε. Πάντοτε, όμως, έχουν τον τρόπο να μας εκπλήσσουν με τις επινοήσεις τους. Τελευταίο παράδειγμα είναι η εφαρμογή (application) που ετοιμάζει η ιαπωνική εταιρία ειδών υγιεινής SATIS, η οποία θα επιτρέπει σε όποιον το επιθυμεί να τραβάει το καζανάκι της τουαλέτας μέσω smartphone! Μάλιστα, θα μπορεί να ρυθμίσει την ένταση με την οποία θα τρέχει το νερό. 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα επιτρέπει στον χρήστη ακόμη και να σηκώσει το κάθισμα της τουαλέτας ασύρματα, μέσων των κυμάτων που θα στέλνει το bluetooth του έξυπνου τηλεφώνου του, αρκεί να έχει ενεργοποιημένη τη σχετική εφαρμογή. Έτσι, λοιπόν, τέλος οι δικαιολογίες τύπου "αγάπη μου, ξέχασα να σηκώσω το καπάκι... άνθρωπος είμαι κι εγώ"
Η συγκεκριμένη εταιρία ειδών υγιεινής έχει παράδοση στο λανσάρισμα τεχνολογικά προηγμένων τουαλετών, οι οποίες ανοίγουν αυτόματα το καπάκι ανιχνεύοντας απλά την παρουσία κάποιου στο χώρο ή παίζουν απαλή μουσική, για να κρατούν συντροφιά σε όσους θέλουν να περάσουν την ώρα τους ευχάριστα στην τουαλέτα. Επίσης, διαθέτει τουαλέτες που κρατούν τη θέση ζεστή, βοηθούν στο καθάρισμα πετώντας νερό στην επίμαχη περιοχή κλπ. Μήπως να μετακομίσουμε στην Ιαπωνία; 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου