22 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ 10 ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ



Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν ένα savoir vivre και ακόμα περισσότερο το σεξ - και δεν εννοώ το ξενέρωτο σεξ. Υπάρχουν κάποιες φράσεις που πρέπει να αποφύγεις να τις εκστομίσεις κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού τετ α τετ, αν θέλεις αυτό το τετ α τετ να παραμείνει ερωτικό και να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Η Tiffany Drayton της ιστοσελίδας thefrisky.com έχει συγκεντρώσει τις δέκα εκείνες φράσεις που δεν πρέπει να πεις σε έναν άντρα την ώρα του μεγάλου αναστεναγμού και επειδή συμφωνώ μαζί της - τουλάχιστον για αυτές τις δέκα - τις μεταφέρω στο ταπεινό, πλην όμως πολυσυλλεκτικό, μπλογκ μου. Δες τι πρέπει να αποφύγεις να του πεις:

 
1. "Ποτέ δε με απογείωσες".
Ok, ο οργασμός είναι για εσένα άγνωστη λέξη. Ε, μην του το τρίβεις και στη μούρη! Σύμφωνα με τις έρευνες, σε ποσοστό 33 με 50% οι γυναίκες έρχονται σπάνια σε οργασμό, ενώ ένα 10-15% δεν τον έχει αισθανθεί ποτέ. Η λύση είναι να χαλαρώσεις βάζοντας στο παιχνίδι και τον σύντροφο ζητώντας π.χ. να σου κάνει ένα αισθαντικό μασάζ. 

2. "Προσποιήθηκα".
Με άλλα λόγια του ζητάς να χωρίσετε δηλαδή... Οι έρευνες λένε ότι το 80% των γυναικών προσποιούνται τουλάχιστον μία στις δύο φορές, άρα δεν είσαι η μόνη. Και επειδή αυτό δεν είναι παρήγορο, πολύ απλά προσπάθησε να μην είναι ψεύτικος ο οργασμός κάνοντας λίγη περισσότερη δουλειά στο θέμα αυτό με τον σύντροφο σου. Εμπλουτίστε λίγο το ερωτικό παιχνίδι, κάντε λίγη προσπάθεια παραπάνω, αλλά μην του πετάς τη χοντράδα κατάμουτρα. Την επόμενη φορά, θα προσποιηθεί εκείνος. (Ναι, και οι άνδρες προσποιούνται! Πιο σπάνια μεν, αλλά προσποιούνται.)

3. "Τελείωσες κιόλας";
Αν του κάνεις αυτήν την ερώτηση, πολύ απλά την επόμενη φορά θα ολοκληρώσει ακόμα νωρίτερα λόγω άγχους. Πείσε τον να συνεχίσει να ασχολείται μαζί σου ακόμα και μετά το γκραν φινάλε του και - γιατί όχι - να βγει και δεύτερη φορά στη σκηνή για χειροκρότημα, αρκεί να το ζήσεις αυτό το χειροκρότημα κι εσύ. Το σεξ δεν πρέπει να είναι εγωιστικό, αλλά να αποβλέπει στην ικανοποίηση και των δύο. Αν ο σύντροφός σου είναι συστηματικός τεμπέλης στο θέμα αυτό, τότε ναι, όντως πρέπει να μιλήσετε - αλλά όχι σε ειρωνικό τόνο.

4. "Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο".
Είναι ότι πιο άτοπο θα μπορούσες να του πεις, γιατί άμα το πάρουμε έτσι, θα μπορούσε να είναι και μικρότερο κοπελιά. Ακόμα και η Σαμάνθα στο "Sex and the City" δυσκολεύτηκε κάμποσα επεισόδια να το ξεστομίσει, όταν ένας σύντροφός της διέθετε .... πιστόλι μικρού διαμετρήματος. Στο κάτω κάτω δε φταίει αυτός, αλλά η φύση. Τι να κάνει δηλαδή; Να το κόψει;

5. "Δε νοιάζεσαι ποτέ για τις ανάγκες μου".
 Κατ' αρχήν, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άντρες στην πραγματικότητα νοιάζονται να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου, γιατί έτσι απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο και οι ίδιοι. Νιώθουν καλύτεροι εραστές, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή τους. Έστω τώρα ότι έτυχες όντως στην αντίθετη περίπτωση. Προσπάθησε να το συζητήσετε ήρεμα και να βρείτε μια λύση. Αν επιμένει να είναι μοναχοφάης, η λύση είναι απλή: σηκώνεσαι και φεύγεις. 

6. "Ο πρώην μου το έκανε καλύτερα".
Ποιος είναι ο λόγος να του πετάξεις κάτι τέτοιο κατάμουτρα; Αν θες να τον χωρίσεις, πολύ απλά χώρισε τον. Μη γίνεσαι η Κρουέλα ΝτεΒιλ του σεξ.

7. "Βαριέμαι".
Η αλήθεια είναι ότι η ερωτική ζωή χρειάζεται να έχει και μία ποικιλία. Ο καλύτερος τρόπος είναι να του κάνεις μια πρόταση για το τι θα ήθελες να δοκιμάσετε και να τον βάλεις στο τριπάκι διακριτικά. Αν τους πεις ξερά "βαριέμαι", θα καταλάβει ότι βαριέσαι εκείνον και μετά αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις.

8. "Καλύτερα να χρησιμοποιούσα ένα βοήθημα".
Αν θες να το πεις από μέσα σου, να το πεις. Ποιος θα το καταλάβει άλλωστε; Σε κάθε περίπτωση πάντως, μη σου ξεφύγει μια τέτοια φράση φωναχτά. Θα προτιμούσε να σε πάρει παρτούζα, που λέει ο λόγος, παρά να έχει να συναγωνίζεται ένα sex toy.

9. "Ήμουν με κάποιον άλλον χτες".
Κατ΄ αρχήν, ο μόνος λόγος για να ξεστομίσεις αυτή τη φριχτή φράση, είναι να πρόκειται για σεξ από το πρώτο ραντεβού ή για μια υπερβολικά πολύ ελεύθερη σχέση. Και πάλι όμως...γιατί πρέπει να μάθει μια τόσο περιττή πληροφορία; Άσε που θα σε περάσει και για εξπέρ του αθλήματος ανεβάζοντας τις απαιτήσεις του από εσένα και μετά, αν τον απογοητεύσεις, θα αρχίσει αυτός να σου λέει ότι προσποιήθηκε και ότι δεν τον απογείωσες.

10. "Νομίζεις ότι πάχυνα";
Λοιπόν... αυτή η ερώτηση εκνευρίζει τους άνδρες γενικά, όποτε και αν τους την κάνεις. Γιατί, λοιπόν, να την κάνεις τη ρημάδα την ερώτηση την πιο ακατάλληλη στιγμή; Ο άνδρας σε θέλει σέξι, γεμάτη αυτοπεποίθηση και ερωτισμό και όχι να του βγάζεις τις πιο μεγάλες σου ανασφάλειες. Είναι σημαντικό, αν δεν αισθάνεσαι ωραία, αλλά αντιμετώπισε το κάποια άλλη στιγμή, περισσότερο κατάλληλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου