15 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


Αν και διαθέτει μόλις ένα υπνοδωμάτιο, το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι μόνο για πολύ γερά πορτοφόλια. Τίποτα, όμως, δεν εμποδίζει όμως όλους εμάς τους κοινούς θνητούς να το απολαύσουμε έστω και μέσα από φωτογραφίες. Εκτός του ότι βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Τόκιο, το ποσό που θα πρέπει να ξοδέψει ο επίδοξος αγοραστής, ανέρχεται στα 1.8 δισεκατομμύρια γιεν ή  22.6 εκατομμύρια δολάρια!
Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω διαμέρισμα, που μάλλον δύσκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί γκαρσονιέρα, παρόλο που διαθέτει μόλις ένα υπνοδωμάτιο, έχει εμβαδό 412 τ.μ. και βρίσκεται στο δέκατο όροφο του οικοδομικού συγκροτήματος "The House Minami Azabu" στην περιοχή Minamiazabu, μια από τις ακριβότερες συνοικίες της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Επιπλέον είναι επιπλωμένο και διακοσμημένο με σπάνια κομμάτια από διάφορα σημεία του πλανήτη συνδυάζοντας το σύγχρονο ντιζάιν με την παραδοσιακή ιαπωνική αισθητική. 
Το διαμέρισμα διαθέτει μια ανοιχτή κουζίνα ενωμένη με την τραπεζαρία, όπως ένα παραδοσιακό ιαπωνικό σπίτι. Επίσης, έχει ιδιωτική αυλή, σχεδιασμένη κατά τα πρότυπα ενός παραδοσιακού ιαπωνικού κήπου, ένα τεράστιο δωμάτιο-ντουλάπα, καλά κρυμμένο πίσω από τους τοίχους ενός μακριού διαδρόμου, καθώς και ιδιωτική μπανιέρα-τζακούζι. Φυσικά το κρεβάτι δεν προορίζεται για εργένηδες, αλλά είναι υπέρ-υπέρ-διπλό, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου