15 Αυγούστου 2012

ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ: ΠΩΣ Η ΣΤΑΜΠΑ ΜΙΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑΣ "ΑΠΕΙΛΕΙ" ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία του Κάσπερ Σμαρτ έδωσε "τροφή' στα gossip media των ΗΠΑ  να μιλούν για... "σύννεφα" στη σχέση του χορευτή με την Τζένιφερ Λοπέζ;

Πριν τρεις εβδομάδες, την παραμονή των γενεθλίων της συντρόφου του σέξι λατίνας τραγουδίστριας Τζένιφερ Λοπέζ, ο 25χρονος χορευτής Κάσπερ Σμαρτ, ο οποίος δεν πρέπει να είναι και πολύ συμπαθής στα αμερικανικά ταμπλόιντ που τον αποκαλούν συνέχεια ως το "boy toy" της J.Lo., εθεάθη έξω από ένα στέκι ομοφυλόφιλων, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Star. 
Πιο συγκεκριμένα, στις 23 Ιουλίου ο Σμαρτ φέρεται να βρισκόταν σ' ένα peep show, ένα είδος πορνογραφικού θεάματος, το οποίο όμως απευθυνόταν για ομοφυλόφιλους άνδρες. Αμέσως άρχισαν να γράφονται διάφορα υπονοούμενα για τις ερωτικές προτιμήσεις του 25χρονου χορευτή, ακόμη και για κρίση στη σχέση του με τη Λοπέζ ή για ενστάσεις του Μαρκ Άντονι προς την πρώην σύζυγό του αναφορικά με το πρόσωπο του Σμαρτ. 
Αν και το θέμα φάνηκε να μην έχει συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε πριν λίγες ημέρες η δημοφιλής σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα Radaronline.com, η οποία αναπαρήγαγε φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος ο Κάσπερ Σμαρτ στο τουίτερ. Ο νεαρός χορευτής απεικονίζεται έξω από το κτίριο της εταιρίας You Tube φορώντας κόκκινη μπλούζα, στην οποία αναγράφεται ACDC. Σύμφωνα με το συντάκτη του σχετικού ρεπορτάζ, τα τέσσερα αυτά γράμματα είναι τα αρχικά των λέξεων "Alternating Current/Direct Current", που σημαίνουν "εναλλασσόμενο ρεύμα/συνεχές ρεύμα" και πρόκειται για ένα είδος αργκό για τους αμφιφυλόφιλους. Άλλωστε, ροζ υπονοούμενα έγραψε ως απάντηση στη φωτογραφία κι ένας άλλος χορευτής και φίλος του Σμαρτ, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην ταινία Step Up 3 - προφανώς στα πλαίσια ενός ιδιότυπου χιούμορ.
Αν είναι στρέιτ, γκέι ή μπάι ο Κάσπερ Σμαρτ, ομολογώ ότι μου είναι τελείως αδιάφορο. Το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης είδησης βρίσκεται στην αναγωγή του ροζ κουτσομπολιού σε ολόκληρη επιστήμη από τα αντίστοιχα αμερικανικά gossip media και μάλιστα προσπαθώντας να ανακαλύψουν σημειολογικές αναφορές στην παραμικρή λεπτομέρεια. Πάντως, σύμφωνα με τη wikipedia τα αρχικά ACDC μπορούν επίσης να αναφέρονται: α) στο γνωστό ροκ συγκρότημα AC/DC των 70s και των 80s από την Αυστραλία β) σε μια νέα γενετική νόσο που ονομάζεται αρτηριακή ασβεστοποίηση εξ αιτίας ανεπάρκειας CD73, και η οποία προκαλείται από μετάλλαξη στο γονίδιο ΝΤ5Ε, γ) σε ένα θεατρικό έργο του 1970, δ) να πρόκειται απλά για τα αρχικά ενός κέντρου για την πρόληψη του καρκίνου που ίδρυσε ο ελληνικής καταγωγής Ελευθέριος Διαμαντή στο Τορόντο του Καναδά (Advanced Center for Detection of Cancer), ε) να αναφέρονται στο χορευτικό σχήμα ACDC ή Adam/Chu Dance Crew, το οποίο αποτελείται από τον 20χρονο Adam Sevani και από τον 32χρονο Jon Chu, οι οποίοι άλλωστε συμμετείχαν σε ταινίες της κινηματογραφικής σειράς Step Up, ερμηνεία που είναι και η πειστικότερη κατά την άποψη μου. Τελικά, το κουτσομπολιό στις ΗΠΑ μπορεί να γίνει πολύ πιο ανθρωποφαγικό απ' ότι στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου