12 Αυγούστου 2012

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΛΙΓΑΤΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ


Μια από τις τρομακτικότερες εμπειρίες της ζωής τους - αν όχι την τρομακτικότερη - βίωσε πριν τρεις ημέρες (Πέμπτη 11 Αυγούστου) ο Ντάνιελ Μπεκ, ένας εκπαιδευτής αλιγάτορα από το Οχάιο των ΗΠΑ. Σε μια κομητεία της αμερικανικής πολιτείας φιλοξενούνταν σε πανηγύρι το "The Kachunga and Aligator Show", το οποίο διοργανώνεται εδώ και 30 χρόνια, με σκοπό την εξοικείωση των μαθητών με την άγρια πανίδα, όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του σόου (http://kachunga.com).
Καθώς ο Μπεκ προσπαθούσε να δείξει στους θεατές πώς οι αλιγάτορες αντιδρούν ακαριαία, γραπώνοντας οτιδήποτε αντιλαμβάνονται ότι έχει εισέλθει στη στοματική τους κοιλότητα, όση ώρα έχουν τα σαγόνια τους ανοιχτά, ο εκπαιδευτής έπεσε θύμα αυτού που ήθελε να παρουσιάσει. Προσπαθώντας μ' ένα ραβδί να προκαλέσει τον αλιγάτορα ν' ανοίξει το στόμα του, δεν υπολόγισε σωστά τη θέση του χεριού του, το οποίο βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη στα σαγόνια του αλιγάτορα. 
Ο παραγωγός του σόου έσπευσε να βοηθήσει τον άτυχο εκπαιδευτή ελευθερώνοντας τον ύστερα από 20 δευτερόλεπτα - 20 μαρτυρικά κι ατελείωτα δευτερόλεπτα μπορώ να φανταστώ. Η πίεση που δέχτηκε το χέρι του εκπαιδευτή ήταν τεράστια, καθώς ισοδυναμεί με την πίεση που θα δεχόταν το χέρι μας "αν το βάζαμε σε μία μέγγενη, το στρέφαμε προς τα κάτω όσο πιο σφιχτά γίνεται και στη συνέχεια το κάναμε ακόμη έξι περιστροφές", σύμφωνα με τον Μπερ Λούκας, τον παραγωγό του θεάματος. Ευτυχώς, όμως, ο Ντάνιελ Μπεκ τη γλίτωσε με λίγα ράμματα, καθώς δεν πειράχτηκαν τα νεύρα ή οι μύες. 
Το περιστατικό αποθανατίστηκε από ερασιτεχνική κάμερα και ανέβηκε στο youtube από τον χρήστη COstarulz. Δείτε το:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου