8 Ιανουαρίου 2013

Βίντεο με ερωτικές περιπτύξεις την ώρα δελτίου ειδήσεων!

Δύο είναι οι "εφιάλτες" των σοβαρών δελτίων ειδήσεων, που προβάλλονται από στούντιο με φόντο την αίθουσα σύνταξης: οι υπερβολικά απελευθερωμένοι δημοσιογράφοι που έχουν ξεχάσει ότι μπορεί να τους παίρνει η κάμερα και οι εικόνες των μόνιτορ. Στην περίπτωση του ενημερωτικού τηλεοπτικού σταθμού TV4 της Σουηδίας, το σκάνδαλο προέκυψε από έναν ανοικτό τηλεοπτικό δέκτη και ήταν xxx!

Την ώρα που η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων ανέλυε τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία - και ειδικότερα τη στήριξη της ρωσικής κυβέρνησης στο καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ - συνομιλώντας τηλεφωνικά με άλλο δημοσιογράφο του σταθμού, έκπληκτοι οι τηλεθεατές συνειδητοποίησαν ότι ένα από τα μόνιτορ έδειχνε ταινία πορνό επί δέκα ολόκληρα λεπτά
Ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού επιβεβαίωσε το ατυχές συμβάν, ενώ υποστήριξε ότι κανένας από το προσωπικό δεν είχε ερωτικές εξάψεις την ώρα του δελτίου. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι έγινε ένα μπέρδεμα με τις συχνότητες στις τηλεοράσεις της αίθουσας σύνταξης, καθώς η εταιρία, στην ιδιοκτησία της οποίας ανήκει το TV4, έχει και ένα κανάλι με πρόγραμμα ερωτικού περιεχομένου. 
Εν τω μεταξύ, ένας τηλεθεατής βιντεοσκόπησε το πικάντικο αυτό ατύχημα και ανέβασε το βίντεο στο youtube. Η εικόνα δεν είναι καθαρή, αλλά είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς συμβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου