22 Απριλίου 2013

Η χειρότερη πρώτη μέρα στη δουλειά! Όταν ο εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα! (βίντεο)


Η πρώτη μέρα στη δουλειά είναι συνήθως γεμάτη άγχος, αν όλα θα πάνε καλά, να μην συμβεί κάποιο απρόοπτο, να μην κάνουμε εμείς κάποια γκάφα που θα μας εκθέσει στο νέο εργοδότη κλπ. Αυτό ισχύει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό για επαγγέλματα όπως π.χ. του τηλεπαρουσιαστή, ο οποίος εκτίθεται δημόσια. Ε, λοιπόν, στην περίπτωση του A.J. Clemente, όλα εξελίχθηκαν κατά το χειρότερο δυνατό τρόπο. Η πρώτη του μέρα στη δουλειά ήταν εφιαλτική, καθώς οι δύο πρώτες λέξεις που είπε στον τηλεοπτικό αέρα, κατά την εκφώνηση του πρώτου δελτίου ειδήσεων της καριέρας του, ήταν "γαμώτο, σκατά". 

Ο Κλεμέντε δεν γνώριζε ότι ήταν "στον αέρα" και προσπαθούσε να προβάρει το όνομα του νικητή του Μαραθωνίου του Λονδίνου, Tsegaye Kebede, που φαίνεται ότι τον δυσκόλευε πολύ, ώστε να πει αυτές τις δυο μικρές, συνηθισμένες στην καθημερινή ζωή, αλλά απολύτως αντι-τηλεοπτικές λέξεις - ειδικά όταν μιλάμε για δελτίο ειδήσεων. Όμως, το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό και ο Κλεμέντε εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, ενώ η συμπαρουσιάστρια του, που είχε καταλάβει τα πάντα, ήταν εμφανώς αμήχανη. Μάλιστα, υπήρξε και μια παρανόηση από ορισμένους τηλεθεατές, που νόμιζαν ότι ο Κλαμέντε έβριζε τους γκέι, αλλά το πρόβλημα ήταν η προφορά του ονόματος του Αιθίοπα πρωταθλητή.
Όλα αυτά συνέβησαν στον τηλεοπτικό σταθμό KFYR της Βορείου Ντακότα στις ΗΠΑ, ενώ ο άτυχος παρουσιαστής απολύθηκε αμέσως μετά. Η ανακοίνωση του σταθμού αναγνωρίζει μεν ότι ο Κλεμέντε δεν είχε ιδέα πως ήταν ανοιχτό το μικρόφωνο του, όμως υπογραμμίζει ότι "αυτό δεν είναι δικαιολογία". Εν τω μεταξύ, το βίντεο με την απίστευτη γκάφα έγινε viral, ενώ μέσω τουίτερ έχει οργανωθεί εκστρατεία υπέρ του παρουσιαστή - #keepAJ - ζητώντας από τον τηλεοπτικό σταθμό να επανεξετάσει την απόφαση του και να συγχωρήσει το ατόπημα του Κλεμέντε, την πρώτη μέρα στη νέα δουλειά του.


Όσον αφορά τον ίδιο τον παρουσιαστή, η εναλλαγή των συναισθημάτων αποτυπώνεται στο προφίλ του στο τουίτερ. Εκεί που ανακοίνωνε περιχαρής ότι η διεύθυνση του σταθμού εξέτασε το δοκιμαστικό για να διαπιστώσει αν είναι έτοιμος να εκφωνήσει δελτίο ειδήσεων, πέντε ώρες μετά έγραφε: "Δεν θα μπορούσε να πάει χειρότερα". Σε άλλα τουίτ απολογήθηκε ότι δεν ήθελε να φανεί ασεβής απέναντι σε κανένα και ότι θα προσπαθήσει να βάλει τα δυνατά του, ώστε να μάθει κάτι απ' όλη αυτήν την ιστορία και να επιστρέψει "καλύτερος". 
Πάντως, ούτε η δημόσια απολογία του Κλεμέντε ούτε η προσπάθεια μέσω τουίτερ φαίνεται ότι απέδωσε, καθώς ο πρώην παρουσιαστής του KFYR ανακοίνωσε τελικά στο τουίτερ ότι ο σταθμός αποφάσισε να τον απολύσει οριστικά. Αυτό θα πει γκαντεμιά!


Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου