2 Απριλίου 2013

Παραμυθένιες φωτογραφίες από την υπερπολυτελή σουίτα της Σταχτοπούτας


Ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως είναι η Ντίσνεϊλαντ - ή μάλλον... ΟΙ Ντίσνεϊλαντ, αφού λειτουργούν τέσσερα θεματικά πάρκα σ' ολόκληρο τον κόσμο. Όμως σε ένα  από αυτά, στο "Μαγικό Βασίλειο" της Φλόριντα, μπορεί ένας τυχερός να διαμείνει μέσα στο πάρκο και συγκεκριμένα στην ειδική σουίτα του Κάστρου της Σταχτοπούτας.

Πρόθεση του Ουόλτ Ντίσνεϊ ήταν να κατασκευαστεί μια σουίτα, όπου θα διέμενε με την οικογένεια του, κάθε φορά που θα επισκέπτονταν το πάρκο. Ωστόσο, ο Ντίσνεϊ πέθανε το 1966, πολύ πριν την ολοκλήρωση του, κι έτσι η σουίτα έμεινε μισοτελειωμένη, ενώ χρησιμοποιούνταν για 40 περίπου χρόνια ως αποθηκευτικός χώρος. Στις 7 Ιουνίου 2005, η Ντίσνεϊ ανακοίνωσε ότι η σουίτα θα ανακαινιζόταν και ότι θα μετατρεπόταν σε "βασιλικό υπνοδωμάτιο" μέχρι και για έξι άτομα. 
Κι επειδή για τους περισσότερους κοινούς θνητούς από εμάς είναι δύσκολο έως αδύνατο να βρούμε τα χρήματα ή να πιάσουμε σειρά στη μακρά λίστα όσων επιθυμούν να ζήσουν το δικό τους παραμύθι διαμένοντας στο Κάστρο της Σταχτοπούτας, ας αρκεστούμε σε λίγες φωτογραφίες.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου