17 Νοεμβρίου 2013

5 ποπ τραγούδια απ' όλον τον κόσμο που αξίζουν την προσοχή σας


Βαρεθήκατε τις μουσικές αμερικανιές, αλλά και τον ελληνικό διχασμό μεταξύ Παντελίδη και Stan, που κυριαρχούν στα ελληνικά ραδιόφωνα; Αν θέλετε ν' ακούσετε κάτι διαφορετικό, πλην όμως σύγχρονο και ποπ, να η ευκαιρία. Τραγούδια που μιλούν γαλλικά, ισπανικά ή και τουρκικά και σημειώνουν εμπορική επιτυχία στις χώρες τους, μας αποδεικνύουν ότι όσον αφορά τη μουσική η γλώσσα δεν είναι εμπόδιο και ότι τελικά τα ποπ τραγούδια δεν μιλούν μόνο ελληνικά ή αγγλικά.

Vitaa feat. Maitre Gims - Game Over
Ο Maitre Gims είναι ίσως το πιο "καυτό" όνομα της γαλλικής ποπ/χιπ-χοπ με απανωτές εμπορικές επιτυχίες μέσα στο 2013, μία από τις οποίες είναι και το συγκεκριμένο τραγούδι.


Prince Royce - Darte un Beso
Αμερικανός με καταγωγή από τη Δομινικανή Δημοκρατία, που αποτελεί το ανερχόμενο όνομα της λάτιν μουσικής. 


Klingande - Jubel
House μουσική από ένα γαλλικό ντουέτο, που όμως σημειώνει θραύση στις γερμανόφωνες χώρες.


Mabel Matiz - Ask Yok Olmaktir
Ποιος είπε ότι η τουρκική μουσική είναι μόνο ντιριντάχτα και αμανέδες; Αν και ο συγκεκριμένος τραγουδιστής δεν πρέπει να είναι από τις καλύτερες φωνές της τουρκικής ποπ.


Anthony Touma - Si tu n'as rien a faire
Γαλλο-Λιβανέζος τραγουδιστής που ξεχώρισε μέσα από το γαλλικό "The Voice". Το συγκεκριμένο τραγούδι βρέθηκε από την πρώτη μέρα στο νούμερο ένα του λιβανέζικου itunes chart. Είναι ένα χαλαρό, ποπ τραγουδάκι, που αξίζει τον κόπο να το ακούσετε κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Anthony Touma - Si tu n'as rien à faire - YouTube


Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου