23 Νοεμβρίου 2013

Το πρώτο τραγούδι με βιντεοκλίπ που διαρκεί 24 ώρες!


Το 2013 ήταν τυχερή χρονιά για τον Φάρελ Γουίλιαμς, που ξεχώρισε από τις συμμετοχές του στα δύο πιο δημοφιλή καλοκαιρινά χιτ, το πολυσυζητημένο - λόγω βιντεοκλίπ -"Thicked Lines" και το πιο χαμηλών τόνων "Get Lucky". Η επιτυχία εμπνέει τους ανθρώπους και το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του Γουίλιαμς, ο οποίος παρουσίασε το πρώτο 24ωρο βιντεοκλίπ για ένα από τα τραγούδια του, η διάρκεια του οποίου είναι μόλις... 4 λεπτά. 

Το "Happy", Που περιλαμβάνεται στο σάουντρακ της ταινίας "Εγώ, ο απαισιότατος 2", είναι ένα αισιόδοξο και χαριτωμένο μεν τραγούδι, αλλά όμως είναι μάλλον απίθανο να σημειώσειιδιαίτερη εμπορική επιτυχία ή να μείνει αλησμόνητο σ' όσους το ακούσουν. Ωστόσο, δεν παύει να είναι το πρώτο τραγούδι, που συνοδεύεται από ένα interactive, μαμούθ βιντεοκλίπ συνολικής διάρκειας 24 ωρών. Μπορείτε να δείτε τι ακριβώς εννοεί ο καλλιτέχνης, αν επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του τραγουδιού (και του βιντεοκλίπ) στη διεύθυνση 24hoursofhappy.com
Προσοχή, όμως: η σελίδα είναι "φορτωμένη" με γραφικά, οπότε αν ο υπολογιστής είναι δυσκίνητος, ίσως αργήσει να σας ανοίξει ή ν' αντιμετωπίσετε κάποιο άλλο πρόβλημα. Αν πάλι έχετε περιέργεια απλά ν' ακούσετε το τραγούδι.... voila: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου