19 Δεκεμβρίου 2013

Αυτό θα πει γκαντεμιά! Μια Γαλλίδα έπαιξε τα σωστά νούμερα στο λάθος δελτίο και τώρα χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο!


Θα μπορούσε να της έχει τύχει το πιο ανέλπιστο χριστουγεννιάτικο δώρο αξίας... 16 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, μια παρασπονδία λόγω απληστίας σε μια συνήθεια ετών άφησε μια Γαλλίδα στα κρύα του λουτρού επιβεβαιώνοντας την παροιμία "Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα" - έστω κι αν στην προκειμένη περίπτωση τα "λίγα" ήταν κάτι εκατομμυριάκια.

Μια γυναίκα, λοιπόν, από το χωριό Σαιν Λουί της Γαλλίας, που διανύει την έβδομη δεκαετία της ζωής της, επί πολλά χρόνια, κάθε εβδομάδα είχε μία σταθερά. Συμπλήρωνε ένα δελτίο του γαλλικού τυχερού παιχνιδιού Super Lotto. Ωστόσο, στις 13 Δεκεμβρίου το Super Lotto μοίραζε "μόλις" 16 εκατομμύρια, την ώρα που το ευρωπαϊκό Euromillions προσέφερε στον πρώτο τυχερό 43 εκατομμύρια ευρώ. 
Τι γκαντεμιά όμως! Τα νούμερα που γυναίκα είχε συμπληρώσει στο Euromillions (1, 6, 16, 32, 41 και "τζόκερ" το 1) ήταν τα έξι τυχερά νούμερα που κέρδιζαν όλα τα λεφτά του Super Lotto! Όταν διάβασε τα τυχερά νούμερα στην εφημερίδα, η γυναίκα αρχικά λιποθύμησε νομίζοντας ότι είχε κερδίσει, μέχρι που στη συνέχεια συνειδητοποίησε την ειρωνεία της τύχης. Ok, αν έπαιζε τα συγκεκριμένα νούμερα στο Super Lotto θα κέρδιζε τα μισά, δηλαδή 8 εκατομμύρια ευρώ, μιας και υπήρξε ένας νικητής στην πρώτη κατηγορία, αλλά και πάλι... δεν θα ήταν μικρό το ποσό! Τώρα, είναι απλά ταπί και... ψύχραιμη;
(Η είδηση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Les Dernière Nouvelles d’Alsace")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου