28 Ιουνίου 2014

Πώς είναι σήμερα η Βερόνικα Κάστρο;

Μια από τις πρώτες λατινοαμερικάνικες σειρές και πάντως η πρώτη μεξικάνικη που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση στα τέλη της δεκαετίας του '80 ήταν η τηλενουβέλα "Και οι πλούσιοι κλαίνε", παραγωγής 1978, που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως - την ίδια επιτυχία θα γνώριζε αργότερα και το ριμέικ, η "Μαρία της γειτονιάς". Μέσα από εκείνη την σειρά της δεκαετίας του '70, που οι Έλληνες τηλεθεατές την παρακολούθησαν μια δεκαετία αργότερα από τη συχνότητα της ΕΤ-2, αναδείχτηκε η ηθοποιός Βερόνικα Κάστρο. 

Τα επόμενα χρόνια, η γεννημένη τον Οκτώβριο του 1952 Κάστρο έπαιξε σε αρκετές ακόμη τηλενουβέλες, ενώ στην Ελλάδα προβλήθηκαν με μεγάλη επιτυχία - πάντα από την ΕΤ2 - η "Ρόζα", η "Αγαπημένη μου Σολεδάδ", όπου υποδυόταν σε διπλό ρόλο μια ανάπηρη 40αρα γυναίκα και την χαμένη, 20χρονη κόρη της, η "Βαλεντίνα", όπου εμφανίστηκε και πάλι σε διπλό ρόλο, ενώ πολλά χρόνια αργότερα, με μικρότερη επιτυχία προβλήθηκε στον Άλφα η σειρά "Λεονάρντα" (παραγωγής 1997), με την Κάστρο στο ρόλο μιας γυναίκας κούγκαρ, που ζούσε στη μικρή συντηρητική κοινωνία ενός μεξικανικού χωριού των αρχών του 20ου αιώνα. Ήταν η τελευταία σειρά στην οποία η Βερόνικα Κάστρο υποδυόταν την κεντρική ηρωίδα. Θα επέστρεφε στις τηλενουβέλες ύστερα από εννιά χρόνια, αλλά σε ρόλο δευτεραγωνίστριας. Άλλωστε είχε μεγαλώσει αρκετά και αυτού του είδους τα σίριαλ βασίζονται κυρίως σε νεαρούς πρωταγωνιστές. 
wikipedia
Αυτό δεν σήμαινε ότι είχε πάψει να είναι μια από τις αγαπημένες σταρ του Μεξικό. Ασχολήθηκε με την τηλεόραση ως παρουσιάστρια διάφορων εκπομπών, όπως της μεξικάνικης, vip έκδοσης του ριάλιτι "Big Brother", ενώ σταθερά - ήδη από τη δεκαετία του 70 - μέχρι και το 2009 ηχογραφούσε μουσικά άλμπουμ, τα οποία σημείωναν μεγάλη επιτυχία στην πατρίδα της, όμως δεν είχαν την ίδια διεθνή απήχηση, που θα σημείωνε στα τέλη των 90s μια αρκετά νεώτερη συνάδελφός της, επίσης μεγάλη σταρ του Μεξικό, η Ταλία. Και φυσικά, τα άλμπουμ της Βερόνικα δεν πλησίασαν καν σε πωλήσεις εκείνα του γιου της, Κριστιάν Κάστρο, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πλέον εμπορικούς Μεξικανούς τραγουδιστές όλων των εποχών. 
Όσοι είναι από 30 ετών και πάνω και παρακολουθούσαν τις σειρές της Βερόνια Κάστρο, την θυμούνται κάπως έτσι

Στις φωτογραφίες που η ίδια ή κάποιος εκπρόσωπός της έχει ανεβάσει στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, όπου έχουν επιλεγεί προφανώς οι πιο κολακευτικές, μπορείτε να δείτε πώς είναι η Βερόνικα Κάστρο τα τελευταάι χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και στις επαγγελματικές φωτογραφίες δεν κρύβονται οι αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο της 62χρονης ηθοποιού, που όμως διαθέτει καθηλωτικά, γαλανά μάτια.


Και μια φωτογραφία από την ιστοσελίδα contactmusic.com



Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου