27 Μαρτίου 2012

ΤΑ 7+1 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ)


Μα, τι θέλουν επιτέλους οι γυναίκες; Αυτό είναι το ερώτημα που βασανίζει εκατομμύρια άνδρες στον πλανήτη, αλλά δεν μπορούν να πάρουν μια ικανοποιητική απάντηση, μιας και "της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος", όπως τραγουδούσε το πάλαι ποτέ ο αείμνηστος Στράτος Διονυσίου. Με τη βοήθεια της επιστήμης ωστόσο, σήμερα μπορούμε ίσως να δώσουμε μια απάντηση-λύση στον προαιώνιο αυτό γρίφο. Επιστήμονες ερεύνησαν πτυχές της γυναικείας συμπεριφοράς σε σχέση με διαφορετικούς τύπος ανδρών, η ιστοσελίδα Mademan.com συγκέντρωσε τα συμπεράσματα οκτώ σχετικών ερευνών και εγώ σας τα παρουσιάζω. Δες λοιπόν τι κάνεις λάθος και διόρθωσε το, αν είσαι τόσο απελπισμένος από τη συνεχή απόρριψη. Εξάλλου, έχουν την υπογραφή επιστημόνων και όχι του Κοσμοπόλιταν, ενώ και η πολλή χυλόπιτα, όσο να πει κανείς, κάθεται στραβά στο στομάχι. Αυτά, λοιπόν, είναι τα 7 + 1 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες με τη βούλα της επιστήμης:

1. Έναν άντρα που δε χαμογελάει. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά, οι γυναίκες βρίσκουν πιο ελκυστικούς τους δυναμικούς, περήφανους και κυκλοθυμικούς άνδρες σε σχέση με εκείνους που έχουν ένα μόνιμο χαμόγελο στο στόμα. Οι τελευταίοι είναι καλοί για φίλοι, αλλά οι πρώτοι έχουν περισσότερο σεξ απίλ.
Οπότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να ρίξεις μια γυναίκα. Παίρνεις το πιο άγριο βλέμμα σου και είσαι έτοιμος να σφίξεις χείλη, δόντια, τη γροθιά στο κάθισμα, οτιδήποτε χρειαστεί αρκεί να μη φύγει αυτή η αγριάδα από το πρόσωπο, σε περίπτωση που γίνει κάποιο ξεκαρδιστικό, απρόοπτο περιστατικό στο πρώτο σας ραντεβού. Και προς Θεού, να αποφύγεις να παρακολουθήσεις μαζί της κάποια κωμωδία, αν είσαι επιρρεπής στο γέλιο. 

2. Έναν άντρα που μοιάζει στον μπαμπά τους. Μία έρευνα του πανεπιστημίου του Αγίου Ανδρέα έδειξε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών διαλέγει ως συντρόφους, άνδρες που έχουν το ίδιο χρώμα ματιών και μαλλιών με τον πατέρα τους. Επίσης, έρευνα του πανεπιστημίου Πεκς της Ουγγαρίας έδειξε ότι οι ομοιότητες δεν περιορίζονται μόνο στα δύο αυτά χαρακτηριστικά του προσώπου αλλά και γενικότερα στο σωματότυπο.
Τι άλλη συμβουλή να σου δώσω πάνω σ' αυτό, από το να μάθεις πώς είναι εμφανισιακά ο πατέρα της και να τον αντιγράψεις: βάψε μαλλιά, βάλε χρωματιστούς φακούς, αδυνάτισε, πάχυνε, οτιδήποτε για να γίνεις φτυστός ο μπαμπάς της, αρκεί να την κατακτήσεις.

3. Άνδρες με γυναικεία χαρακτηριστικά. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Άμπερντιν της Σκοτίας. Έδειξαν σε 4.800 γυναίκες από όλον τον κόσμο φωτογραφίες είκοσι ανδρών σε δύο εκδοχές με τη βοήθεια του φώτοσοπ. Στη μία εκδοχή οι άνδρες είχαν αρρενωπά χαρακτηριστικά, ενώ στην άλλη, οι ίδιοι άνδρες είχαν πιο "λεπτά" χαρακτηριστικά, πιο θηλυπρεπή αν προτιμάτε. Ε, λοιπόν, οι γυναίκες επέλεξαν στην πλειοψηφία τους τη δεύτερη εκδοχή. Προσοχή όμως: οι γυναίκες που ζούσαν σε χώρες με χαμηλό επίπεδο υγειονομικής περίθαλψης προτίμησαν τις αρρενωπές φωτογραφίες, ενώ οι γυναίκες από τις πιο αναπτυγμένες χώρες προτίμησαν σαφώς τους θηλυπρεπείς.
Εμπρός, λοιπόν: βγάλε φρύδι, ξύρισε γάμπα κλπ. Μια απορία μόνο: η Ελλάδα άραγε σε ποια κατηγορία κρατών ανήκει;

4. Άνδρες που "βάζουν φωτιά" στην πίστα. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Νοθούμπρια της Σκοτίας υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες θεωρούν τους χορευταράδες άνδρες ιδανικούς για ζευγάρωμα, διότι ο χορός αποτελεί ένδειξη υγείας και καλής φυσικής κατάστασης. Κάν' το λοιπόν σαν τον Έλβις, λένε οι ερευνητές του Νοθούμπρια, καθώς οι χορευτικές κινήσεις του βασιλιά του ροκ εν ρολ, το κούνημα του λαιμού και του κορμού, ήταν εκείνες που ξετρέλαναν τις γυναίκες που δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην έρευνά τους, ενώ προτείνουν ως ιδανικούς χορούς το τανγκό και τη σάλσα.
Ξέχασαν βέβαια, το ζεϊμπέκικο, που είναι ο κατεξοχήν αντρικός, λεβέντικος χορός. Προσοχή: άλλο τανγκό και άλλο τσιφτετέλι. Δε νομίζω να υπάρχουν πολλές γυναίκες που να διεγείρονται σεξουαλικά στη θέα ενός άντρα να κουνάει τη μέση πάνω στο τραπέζι. Και αν θέλεις τη γνώμη μου, το τανγκό είναι όντως αισθησιακός χορός, οπότε τον κρατάμε, αλλά αντί για σάλσα, ρίξε μια ζεμπεκιά για τα μάτια της μόνο.

5. Το γκέι πορνό. Κάποιοι ερευνητές του Κουίν Κόλετζ στο Οντάριο του Καναδά σκέφτηκαν και πραγματοποίησαν μια πρωτότυπη έρευνα. Έβαλαν ειδικούς αισθητήρες στο δέρμα των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα και στη συνέχεια τους έδειξαν διάφορα είδη πορνογραφικών ταινιών: από ετεροφυλοφιλικές μέχρι ερωτικές ταινίες με χιμπαντζήδες. Αν και οι γυναίκες δεν το ομολόγησαν με τις απαντήσεις τους, οι αισθητήρες αποφάνθησαν ότι εκείνο το είδος ερωτικών ταινιών που ανέβασε τη λίμπιντο τους και με μεγάλη διαφορά ήταν οι ομοφυλοφυλικές τσόντες. Μάλιστα, το συμπέρασμα ήταν το ίδιο και για τις ετεροφυλόφιλες και για τις ομοφυλόφιλες γυναίκες.
Ok, "άναψαν" με μια γκέι τσόντα... Κάτι μου λέει όμως ότι, αν έβλεπαν τον σύντροφό τους σε μια τέτοια ταινία, εκείνο που θα ανέβαινε δε θα ήταν η λίμπιντο, αλλά η καρδιακή πίεση των συγκεκριμένων γυναικών.

6. Έναν άντρα στα κόκκινα. Ο Άντριου Έλιοτ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ρότσεστερ έδειξε σε 288 γυναίκες φωτογραφίες ανδρών που φορούσαν μπλούζες σε διάφορα χρώματα και εκείνες έδειξαν την προτίμησή τους σε όσους φορούσαν κόκκινα. Μάλιστα, η αγάπη των γυναικών προς το συγκεκριμένο χρώμα ήταν κοινή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Σύμφωνα με τον καθηγητή Έλιοτ, οι άντρες που φοράνε κόκκινα ρούχα δείχνουν ότι έχουν υψηλή κοινωνική θέση, ότι θα μπορέσουν πιο εύκολα να κερδίσουν χρήματα και να καταξιωθούν κοινωνικά.
Τι περιμένεις, λοιπόν; Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και άλλαξε ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σου. Πέταξε όλα τα μπλουζάκια, πουκάμισα κλπ και αγόρασε κόκκινα. Θα ξοδέψεις λίγα χρήματα παραπάνω βέβαια, αλλά αφού το λέει ο καθηγητής Έλιοτ...

7. Το πλάτος μετράει. Το Κοσμοπόλιταν και όλα τα γυναικεία περιοδικά υποστηρίζουν ότι εκείνο που μετράει είναι το μέγεθος. Ξέχνα το! Το Πανεπιστήμιο του Τέξας διαφωνεί και όσο να πεις, ως εκπαιδευτικό ίδρυμα που είναι, όλο και κάτι θα γνωρίζει παραπάνω. 50 φοιτήτριες ηλικίας 18 έως 25 ετών, σεξουαλικά ενεργές, απάντησαν χωρίς ταμπού στις αδιάκριτες ερωτήσεις της πανεπιστημιακή έρευνας και οι 45 από αυτές, δηλαδή ένα συντριπτικό ποσοστό 90%) απάντησαν ότι το πιο σημαντικό για εκείνες ήταν το πλάτος του ανδρικού μορίου, ενώ μόνο οι 5 ιεράρχησαν το μέγεθος ως σημαντικότερο.
Εδώ, δε χωράει καμιά συμβουλή. Είναι αποκλειστικά βιολογικό το θέμα, εκτός κι αν η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε εκτός από επιμήκυνση να μπορεί να κάνει και διαπλάτυνση πέους.

8. Μέτρια εξωτερική εμφάνιση. Μη χαίρεσαι άδικα, στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν βιολόγοι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Τέξας μελετώντας κάτι βατράχια. Αυτοί διαπίστωσαν ότι οι βατραχίνες δεν ενδιαφέρονταν για την εμφάνιση του βατράχου με τον οποίο ήθελαν να ζευγαρώσουν, το αντίθετο δηλαδή από ότι έκαναν τα αρσενικά βατράχια.
Μετά λύπης θα σου πρότεινα να μη δώσεις και τόση βαρύτητα σε αυτό το επιστημονικό πόρισμα, γιατί αδυνατώ να κατανοήσω τι κοινό έχουν οι γυναίκες με τα βατράχια. Το έγραψα μόνο και μόνο επειδή το έγραφε και η ιστοσελίδα. Ακολούθησε τις επτά πρώτες συμβουλές και από εκεί και μετά... ο Θεός βοηθός.

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις τι θέλουν οι άντρες σύμφωνα με τους επιστήμονες, τότε κάνε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου