11 Μαΐου 2012

ΤΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΗΣ LADY GAGA

Η Κέιτ Μίντλεντον (αριστερά) είναι θλιμμένη, επειδή η Lady Gaga (δεξιά) φοράει καλύτερα καπέλα.

Η Στέφανι Τζοάν Αντζελίνα Τζερμανότα δεν είναι απλά ένα ποπ είδωλο παγκόσμιου βεληνεκούς, αλλά μια... λαίδη της παγκόσμιας ποπ μουσικής σκηνής, που ακούει στο όνομα Lady Gaga. Τι είναι όμως μια λαίδη χωρίς καπέλο; Επειδή οι αγγλίδες λαίδες όλο και κάτι ξέρουν πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, έτσι, λοιπόν, και η Gaga έχει ενσωματώσει ανάμεσα στις διάφορες εκκεντρικές εμφανίσεις της και τα - επίσης εκκεντρικά - καπέλα. Δείτε ορισμένες φωτογραφίες από εμφανίσεις της Gaga με καπέλα, που θα τα τα ζήλευε ακόμα και η τελευταία μυλαίδη της Κορνουάλης - ακόμα και η Κέιτ Μίντλεντον που κάνει ακόμα τα πρώτα της βήματα στους κύκλους της σνομπ αγγλικής αριστοκρατίας και θέλει να κάνει εντύπωση. Για την Καμίλα και την Ελισάβετ δεν το συζητώ, έχουν σίγουρα παραγγείλει αντίγραφα των καπέλων της Gaga και τα έχουν κρυμμένα κάπου στο παλάτι του Μπάκινγχαμ.

Εδώ η Lady Gaga μας χαιρετάει λίγο αμήχανα από φόβο, μήπως το καπέλο φύγει από τη θέση του. Δεν ξέρω εσάς τι σας θυμίζει το συγκεκριμένο καπέλο, πάντως φέρνει κάπως σε... σπερματοζωάριο, θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος με πρόστυχο μυαλό.



Όλοι έχουμε κάποιο κουμπί, και απ' ότι φαίνεται το κουμπί της Lady Gaga βρίσκεται στο κεφάλι της και είναι τεραστίων διαστάσεων.


Στη στεριά δε ζει το ψάρι (και δη ο αστακός), ζει και βασιλεύει όμως στο κεφάλι της Lady Gaga. Άντε και καπέλο-καραβίδα με το καλό...

 Αυτό το καπέλο είναι πρακτικότατο. Είσαι σε μια δεξίωση - ή οπουδήποτε αλλού τέλος πάντων - και σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο. Επειδή με τη φασαρία πολλές φορές είναι δύσκολο να ακούσεις το κινητό που χτυπάει, τι καλύτερο από το να το φορέσεις στο κεφάλι σου σαν καπέλο.



 Αυτό είναι καπέλο που ταιριάζει σε μία σταρ. Πάνω απ' όλα όμως είναι ένα υπέροχο καπέλο παραλίας. Δε χρειάζεται να παίρνεις μαζί σου ομπρέλα θαλάσσης ή να φοράς κάποιο ξεπερασμένο ψάθινο καπελάκι για προστασία από τον ήλιο. Φοράς αυτήν την ψάθινη καπελάρα και καθάρισες.


Είναι ίσως το πιο θρυλικό από τα καπέλα που έχει φορέσει μέχρι σήμερα η Lady Gaga. Είναι το καπέλο-κρέας, ώστε αν το φαγητό σε μια δεξίωση πολύ απλά δεν τρώγεται, βάζει το καπέλο στο φούρνο μικροκυμάτων να ψηθεί και μπορείς να ξεγελάσεις την πείνα σου.



Το μόνο που λείπει από την πιο κάτω φωτογραφία είναι ένα ραβδάκι, ώστε η Lady Gaga να μοιάζει με πραγματική νεράιδα του χιονιού. Ok, της λείπει και ένα παλτό, μιας και το ρούχο είναι εξόχως καλοκαιρινό, αλλά ας μην το κάνουμε και θέμα. Σίγουρα πάντως είναι ένα καπέλο-πρόταση για όποιον θελήσει να ταξιδέψει μέχρι το βόρειο πόλο φορώντας ένα καπέλο με στυλ.


Τι είναι ο Ναπολέων μπροστά σε μια λαίδη; Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκε και η Lady Gaga και αποφάσισε να βάλει ένα καπέλο στο στυλ του Γάλλου στρατηγού, την ώρα που ετοιμάζεται για ακόμη μία ηχογράφηση στο στούντιο. Σημαντική παραφωνία το φόρεμα: όταν το στήθος είναι μικρό, καλό είναι το μπούστο να μην είναι τόσο αποκαλυπτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου