20 Ιουνίου 2012

ΤΟ "ΘΑΥΜΑ" ΤΗΣ ΑΝΤΕΛ: ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΚΩΜΑ


Η Αντέλ αποτελεί αναμφίβολα το αδιαμφισβήτητο μουσικό φαινόμενο της τελευταίας διετίας. Τα τραγούδια της παίζοντας ξανά και ξανά σε όλα τα ραδιόφωνα, το άλμπουμ με τίτλο "21" έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στα παγκόσμια τσαρτ, ενώ η βρετανίδα τραγουδίστρια σαρώνει όλα τα μουσικά βραβεία με τις νίκες της. Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται η Αντέλ "κάνει θαύματα" με τη φωνή της όχι μόνο στο στενό χώρο της μουσικής βιομηχανίας αλλά και στην καθημερινή ζωή, όπως συνέβη στην περίπτωση ενός 7χρονου κοριτσιού που ξύπνησε από κώμα ακούγοντας στο ραδιόφωνο το τραγούδι "Rolling In The Deep", όπως γράφει η αγγλική εφημερίδα DailyMail.
Η 7χρονη Σαρλότ Νιβ υπέφερε από εγκεφαλική αιμορραγία, όταν στις 13 του περασμένου Απριλίου έπεσε σε κώμα. Οι γιατροί επιχείρησαν δύο χειρουργικές επεμβάσεις, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το ευκταίο. Ενημέρωσαν, λοιπόν, τους γονείς του κοριτσιού ότι οι πιαθνότητηες ήταν μάλλον σε βάρος της 7χρονης Σάρλοτ, η οποία ακόμη κι αν κατάφερνε να συνέλθει από το κώμα, δε θα μπορούσε να δει ούτε να μιλήσει ξανά.
Μάλιστα, μία εβδομάδα μετά, η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού χειροτέρεψε δραματικά. Η μητέρα της, η 31χρονη Λέιλα, μπήκε στο δωμάτιο της κόρης της που βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση, λίγο πριν το θάνατο, για να την αποχαιρετήσει, καθώς όλοι περίμεναν το μοιραίο. Εκείνη την ώρα, το ραδιόφωνο που βρισκόταν στο θάλαμο ήταν ανοικτό κι έπαιζε το "Rolling In The Deep" της Αντέλ. Το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μάνας και κόρης κι έτσι η Λέιλα άρχισε να το σιγοτραγουδάει. Τότε ήταν που έγινε το θαύμα. 
Ξαφνικά, εντελώς αναπάντεχα, η 7χρονη Σαρλότ χαμογέλασε αντιδρώντας σε κάποιο εξωτερικό ερέθισμα για πρώτη φορά, ύστερα από μα εβδομάδα που βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση. Μέσα σε δυο ημέρες, η Σαρλότ μπορούσε να μιλήσει, ακόμη και να σηκωθεί από το κρεβάτι. Έκτοτε, η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται συνεχώς με ταχύτατους ρυθμούς. Αν και πάσχει από μερική τύφλωση και από απώλεια μνήμης, ωστόσο ήδη επέστρεψε στο σχολείο (σε part time πρόγραμμα μαθημάτων), ενώ παρακολουθεί και μαθήματα χορού! 
Η οικογένειά της δημιούργησε σχετικό γκρουπ στο facebook με τίτλο "Lottie Loo's Get Well Wish", όπου καταγράφεται μέσα από φωτογραφίες και βίντεο η πρόοδος της 7χρονης κοπέλας, η οποία μάλιστα, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα, τραγουδάει το αγαπημένο της τραγούδι, που άλλωστε την επανέφερε στη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου