10 Ιουνίου 2013

Διάσημοι που μένουν με τους γονείς τους.


Αν το ότι εξακολουθείς να ζεις στο πατρικό σου σπίτι, παρέα με τους γονείς, σ' έχει πάρει από κάτω, αγαπητέ αναγνώστη, καλό θα 'ταν να ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος. Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι, που -για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- δεν λένε ν' αποχωριστούν την πατρική εστία ή την αποχωρίστηκαν και επέστρεψαν σε αυτή. 


Ο 38χρονος Μπράντλεϊ Κούπερ μετακόμισε στο πατρικό του σπίτι στο Λος Άντζελες μετά το θάνατο του πατέρα του (πριν από δύο χρόνια) και πλέον συγκατοικεί με τη μητέρα του, Γκλόρια. Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξη του στο περιοδικό Details πριν λίγους μήνες, "Δεν είναι ότι ζούμε σ' ένα μεγάλο συγκρότημα και η μητέρα μου ζει στον ξενώνα, αλλά βρίσκεται στο ακριβώς διπλανό δωμάτιο". Όλα της συμβίωσης δύσκολα όχι μόνο για τον Μπράντλεϊ, αλλά και για τη μητέρα του, όμως οι δυο τους έχουν κατανόηση και τα πηγαίνουν καλά. 

Για τη βραβευμένη με Όσκαρ, 22χρονη Τζένιφερ Λόρενς, η αιτία που εξακολουθεί να ζει στο σπίτι των γονιών της είναι η ανωριμότητα της, όπως ομολογεί η ίδια. "Έχω τα χρήματα, όχι όμως και την ωριμότητα", δήλωσε στο περιοδικό Vanity Fair. 

Στο πατρικό του σπίτι σ' ένα προάστιο του Χόλιγουντ, μαζί με τους γονείς του και τη μικρότερη του αδερφή και μάλιστα στο εφηβικό του δωμάτιο μένει και ο 21 ετών πρωταγωνιστής του Twilight, Τέιλορ Λάουτνερ. Σε συνέντευξη του στο περιοδικό GQ το 2010 δήλωσε ανέτοιμος να μετακομίσει, παρόλο που ήδη είχε κερδίσει ένα σκασμό χρήματα από τις ταινίες της σειράς. "Δεν έχει κανένα νόημα. Είμαι τόσο απασχολημένος. Στ' αλήθεια δεν το έχω σκεφτεί", είχε δηλώσει τότε -αποκαλύπτοντας ότι βοηθούσε σ' όλες τις δουλειές του σπιτιού, από το γρασίδι μέχρι τα σκουπίδια- και προφανώς οι δηλώσεις εκείνες εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι σήμερα. 

Ιατρικής φύσης είναι ο λόγος που η 20χρονη Ντέμι Λοβάτο, η τραγουδίστρια του "Heart Attack", εξακολουθεί να μένει με τους γονείς της. Το 2010 διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή κι έτσι αποφάσισε να παραμείνει σ' ένα σταθερό περιβάλλον, ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση της.

Τυπικός Ισπανός ο 27χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος μέχρι πριν λίγα χρόνια εξακολουθούσε να ζει με τους γονείς και την αδερφή του στην πόλη Μανακόρ της νήσου Μαγιόρκα. Μάλιστα, το διαζύγιο των γονιών του του είχε στοιχίσει πολύ, ενώ ήταν σκεφτόταν ακόμη και να παρατήσει το τένις. Συνέχισε να μένει μαζί τους και στη συνέχεια, μέχρι που γνώρισε τη νυν σύντροφο του, που επίσης ζει στη Μαγιόρκα.

Στην Ελλάδα, αν εξαιρέσουμε τους ανερχόμενους ηθοποιούς, που είναι φυσικό την παρούσα εποχή να εξακολουθούν να προτιμούν την ασφάλεια του πατρικού τους σπιτιού λόγω οικονομικής κρίσης, το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα σελέμπριτι που έμενε για πολλά χρόνια με τους γονείς του ήταν η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, η οποία το πήρε απόφαση να μετακομίσει σε δικό της σπίτι μόλις στα 37 της χρόνια, όπως πολλές φορές έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις της, τονίζοντας πόσο δύσκολη της φαινόταν η αλλαγή αυτή στην ζωή της.

Αλλά και η Ελένη Μενεγάκη, μπορεί εδώ και πολλά χρόνια να μη μένει στο σπίτι που μεγάλωσε, ωστόσο έχει πάντα δίπλα της τη μητέρα της, Ζέτα, την οποία φιλοξενεί στο σπίτι της. Οι δύο γυναίκες δεν ζουν, βέβαια, σε διπλανά δωμάτια, όπως π.χ. στην περίπτωση του Μπράντλεϊ Κούπερ και της μητέρας του, όμως  μοιράζονται την ίδια στέγη και αρκετές χαριτωμένες ιστορίες, που στη συνέχεια η τηλεπαρουσιάστρια διηγείται μέσα από την εκπομπή της.


Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου