10 Ιουλίου 2013

Η γυναίκα της φωτογραφίας είναι... ΠΟΣΟ;;


Μπορεί η Τζουνγκ Ντάε Γιόν (Jung Dae Yeonn) από τη Νότιο Κορέα να μην έχει υπόψη το σουξέ της αξέχαστης Ρίτας Σακελλαρίου "Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες", ωστόσο έβαλε στοίχημα -και το κέρδισε- να μετατραπεί από μια παραμελημένη 46αρα σε μια "καυτή" -γιατί όχι;- 25αρα. Σίγουρα, πάντως, κατάφερε να δείχνει πολύ μικρότερη από την ηλικία που αναγράφεται στο διαβατήριο της. 

Πώς τα κατάφερε; Η ίδια υποστηρίζει ότι το "θαύμα" συνετελέσθη μέσα σε λίγες εβδομάδες χάρη στη γυμναστική, στη σωστή διατροφή, αλλά κυρίως χάρη σ' ένα προϊόν για το δέρμα, που κυκλοφορεί στην ασιατική χώρα και ονομάζεται Shake Weight. Γι' αυτόν το λόγο, άλλωστε, η Τζουνγκ Ντάε Γιόν, που αποτελεί ένα είδος σταρ του τελεμάρκετινγκ στη Νότιο Κορέα, προωθεί εμπορικά το συγκεκριμένο προϊόν. 
Δείτε πώς ήταν πριν σύμφωνα με τις οικογενειακές φωτογραφίες της και πώς είναι τώρα, σύμφωνα με παπαρατσίστικες και επαγγελματικές φωτογραφίες:






Θαύμα της φύσης, της κρέμας ή μήπως απλά η γυναίκα αποφάσισε να προσέξει λίγο περισσότερο τον εαυτό της, να γυμναστεί, να φορέσει πιο σέξι ρούχα, έντονο μακιγιάζ και να προκαλέσει πάταγο με την εξωτερική της εμφάνιση; 



Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου