10 Ιουλίου 2013

Εσύ θ' αγόραζες έναν δονητή στο σχήμα του Πύργου του Άιφελ; (φωτο)


Είναι μια τρελή επιχειρηματική ιδέα με μεγάλο ρίσκο, που μπορεί να οδηγήσει στην αποθέωση ή σε παταγώδη αποτυχία. Ο λόγος για την πρωτοβουλία δύο Γάλλων, των Σεμπαστιάν Λεκά και Στεφάν Τουρκ, οι οποίοι θέλουν να τονώσουν την παραπαίουσα γαλλική οικονομία φτιάχνοντας "ερωτικά βοηθήματα" (δηλαδή δονητές) made in France. Κι επειδή δεν τους αρκεί ν' αναγράφεται αυτό σε κάποια γωνίτσα του δονητή, αλλά θέλουν να φαίνεται, σκέφτηκαν να σχεδιάσουν δονητές στο σχήμα του πύργου του Άιφελ -αλλά σε πολύ μικρότερο μέγεθος εννοείται.

Το όνομα της εταιρίας; "La Tour Est Folle", δηλαδή "Ο πύργος τρελάθηκε". Και μαζί, θέλουν να ελπίζουν, ότι θα τρελαθούν και εκατομμύρια Γάλλοι πατριώτες, που αγαπούν τόσο πολύ τον πύργο του Άιφελ, ώστε να θέλουν να τον χώσουν μέσα τους, όπου επιθυμεί ο καθένας. Καθώς δε διατίθεται και μέσω ίντερνετ, απευθύνεται και σε εκατομμύρια φίλους της Γαλλίας απ' όλον τον κόσμο, που θέλουν να κάτσουν καβάλα στον διάσημο πύργο, αλλά δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να το κάνουν στον αληθινό. Η τιμή του, πάντως, κοστολογείται στα 39.90 ευρώ. 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του προϊόντος (latourestfolle.com), ο δονητής-πύργος-του-Άιφελ θα σας προσφέρει μια "μνημειώδη απόλαυση", ενώ στα υπέρ του περιλαμβάνεται το ότι πρόκειται για ένα υποαλλεργικό προϊόν, ενώ δεν περιέχει λίπος, λάδι φάλαινας, καρφιά, βίδες, σόγια, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς ή ραδιενεργά υλικά. Εξάλλου, οι δημιουργοί του δονητή υποστηρίζουν ότι χάρισε έναν "επιτυχημένο οργασμό" στη Γαλλίδα πορνοστάρ Ζουλί Βαλμόντ. 
Κι επειδή οι Λεκά και Τουρκ δεν επαναπαύονται, αλλά θέλουν να φέρουν επανάσταση στα γαλλικά ερωτικά βοηθήματα, σχεδιάζουν να κατασκευάσουν μια xl εκδοχή του δονητή-πύργου-του-Άιφελ, έναν με φωτάκι led, καθώς κι έναν μηχανοκίνητο. Κι επειδή δεν είναι εθνικιστές τα παιδιά, επιθυμούν στο μέλλον να επεκτείνουν τη συλλογή τους και με άλλα διάσημα κτίρια από διάφορα μέρη του πλανήτη, όπως π.χ. με το Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντιγκ, το Άγαλμα της Ελευθερίας, το Μπιγκ Μπεν, τις πυραμίδες της Αιγύπτου κλπ. 
Δείτε κάποιες φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος. Στην τελική, άμα δε βολέψει για πολύ προσωπική χρήση, το βάζετε και σαν διακοσμητικό στο σεκρετέρ:





Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου