10 Ιουλίου 2013

Οι πιο σέξι Ελληνίδες - Σε ποια θέση κατατάσσονται παγκοσμίως, σύμφωνα με ξένη ιστοσελίδα


Πόσο σέξι είναι οι Ελληνίδες; Αρκετά, αλλά όχι και τόσο, όσο θα θέλαμε να πιστεύουμε -ή τουλάχιστον σ' αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε διαβάζοντας τη λίστα με τις 25 πιο σέξι χώρες ως προς το γυναικείο τους πληθυσμού, που συνέταξαν οι συντάκτες της αντρικής ιστοσελίδας gyuism.com. Ναι μεν η χώρα μας περιλαμβάνεται στο τοπ20, όμως έχει σημειώσει πολύ μεγάλη πτώση σε σχέση με την προηγούμενη φορά. 

Έτσι, οι Ελληνίδες ψηφίστηκαν βρέθηκαν στη 18η θέση της λίστας, που αντικειμενικά μπορεί να θεωρείται μια εξαιρετική επίδοση, όμως σημείωσαν ανησυχητική πτώση οκτώ ολόκληρων θέσεων. Πού οφείλεται αυτό; Η ίδια η ιστοσελίδα δίνει την εξήγηση της: "Τελευταία δεν έχουμε δει νέες προσθήκες στη λίστα από την Ελληνική Δημοκρατία. Η Γεωργία Σάλπα είναι μια τέλεια εξαίρεση, φυσικά". Μας χρυσώνει όμως το χάπι σημειώνοντας ότι "Όταν η χώρα σου έχει μόνο 11 εκατομμύρια ανθρώπους και παράγεις εξαιρετικές γυναίκες όπως η Τζούλια Αλεξανδράτου (σ.σ.: αλήθεια; οι ξένοι εξακολουθούν να τη θεωρούν σέξι;), η Όλγα Φαρμάκη, η Σάσα Μπάστα, η Χριστίνα Στεφανίδη, η Ρία Αντωνίου και η Εύα Λάσκαρη, είναι πολύ εντυπωσιακό". 
Εκτός από τις παραπάνω, στη λίστα με τις πιο σέξι Ελληνίδες, το gyuism.com περιλαμβάνει επίσης την Άρτεμη Αλεξανδράτου, την Άξια Ανδρεαδάκη, τη Χριστίνα Κολέτσα, τη Χριστίνα Μουστάκα, τη Δέσποινα Βανδή (σ.σ. μην ψάχνετε τη Βίσση, δεν θα τη βρείτε στη λίστα), την Νταϊάνα Υγροπούλου, την Ειρήνη Καρρά, την Ευαγγελία Αραβανή, την Εβελίνα Παπαντωνίου, την Τζίνα Άθανς, την Έλενα Παπαρίζουν, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Ιωάννα Ντέντη, την Κατερίνα Παπουτσάκη, την Κατερίνα Στικούδη, την Κάτια Ζυγούλη, τη Μάρα Δαρμουσλή, τη Μαρία Λουίζα Βούρου, τη Μαριέττα Χρουσαλά, τη Νάταλι Θάνου, την Παυλίνα Κωσταγιού, την Πατρίσια Μίλικ-Περιστέρη, τη Σοφία Γεωργίου, τη Στέλλα Δημητρίου και τη Βαλεντίνη Δασκαλούδη.
Ομολογώ ότι δεν τις ξέρω όλες και ορισμένες πάλι τις θεωρώ αρκετά ξεπερασμένες από κάθε άποψη. Από την άλλη γούστα είναι αυτά...
Συνολικά, στις 25 πιο σέξι χώρες με βάση τις γυναίκες που εξάγουν περιλαμβάνονται οι:
1. Βραζιλία
2. ΗΠΑ
3. Αυστραλία
4. Μεξικό
5. Ισπανία
6. Αγγλία
7. Κολομβία
8. Καναδάς
9. Αργεντινή
10. Ρωσία
11. Νότιος Αφρική
12. Ιταλία
13. Πολωνία
14. Σουηδία
15. Ολλανδία
16. Ελλάδα 
17. Γερμανία
18. Γαλλία
19. Ινδία
20. Τσεχία
21. Βενεζουέλα
22. Ουκρανία
23. Ρουμανία 
24. Πορτογαλία
25. Δανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου