15 Αυγούστου 2013

Τα χειρότερα βίντεο του youtube


Ωραία... με μια απλή γύρα στο διαδίκτυο, μπορεί εύκολα κανείς να βρει τις λίστες με τα καλύτερα/ δημοφιλέστερα/ πιο πολλές φορές κοινοποιημένα βίντεο του youtube. Τι γίνεται όμως με τα.. χειρότερα, μ' εκείνα δηλαδή που συγκέντρωσαν πολύ περισσότερα κατεβασμένα χέρια (dislikes) παρά... ανεβασμένα; Για τους μαζοχιστές της διαδικτυακής κακουγουστιάς, έχει δημιουργηθεί το Boootube.com, η ιστοσελίδα που συγκεντρώνει όσα βίντεο του youtube γιουχαΐζονται από τους επισκέπτες της δημοφιλούς ιστοσελίδας. 

Παράλληλα, το Boootube ανακοίνωσε μια λίστα με τα δέκα χειρότερα βίντεο της σελίδας - ή, αν προτιμάτε, τα δέκα βίντεο με τις περισσότερες αποδοκιμασίες. Στην πρώτη θέση και με διαφορά, ως το χειρότερο των χειρότερων βίντεο αναδείχθηκε ένα απόσπασμα από το ανεκδιήγητο αμερικανικό ριάλιτι Toddlers & Tiaras, για παρανοϊκές μαμάδες, που θέλουν να βγάλουν τα απωθημένα τους στέλνοντας τα τρίχρονα κοριτσάκια τους σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται ένα κοριτσάκι αυτής περίπου της ηλικίας ντυμένο α λα Pretty Woman, να διασχίζει την πασαρέλα, ενώ η μητέρα του το παρακολουθεί από κάτω περήφανη.


Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ένα ανεκδιήγητο βίντεο ενός τύπου, τα μαλλιά του οποίου σκεπάζουν τελείως τα μάτια του, ο οποίος προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι "swag", δηλαδή το ακριβώς αντίθετο των "φλώρων με γυαλιά", και ότι όλοι τον ζηλεύουν γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Είναι τόσο μεγάλη ψωνάρα το παιδί, που αν του πείτε ότι δεν είναι ωραίος δεν θα σκεφτεί ότι μπορεί να έχει υπερβολικά μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, αλλά θα νομίζει ότι τον ζηλεύετε. 
Μάλιστα, δικό του είναι και το τρίτο χειρότερο βίντεο, όπως έχει αναδειχτεί από το Boootube.com, όπου εκεί τα βάζει με τα άτομα με αναπηρίες. Δεν χρειάζεται να το δείτε κι αυτό, αφού μετά βίας θ' αντέξετε το προηγούμενο. 


Μεταξύ των δέκα χειρότερων βίντεο ξεχωρίζει το "Baby yoga", το οποίο δεν είναι γιόγκα για μωρά, αλλά ΜΕ μωρά σαν βαράκια! Έτσι τουλάχιστον τα χρησιμοποιεί η γυμνάστρια του βίντεο, που δεν φαίνεται να δίνει δεκάρα για τα μωρά που ουρλιάζουν στο κλάμα, από την τρομάρα που παίρνουν. Μην το δείτε αν δεν έχετε γερό στομάχι. Πρόκειται ίσως για το πιο ηλίθιο βίντεο που έχετε δει.


Επίσης, στο τοπ10 περιλαμβάνεται και το χειρότερο ραπ τραγούδι που έχετε ακούσει. Έρχεται από τη Γερμανία και το τραγουδάει ένας λευκός τυπάκος, ο οποίος περηφανεύεται ότι έχει λεφτά, μόνο που -δυστυχώς για εκείνον - δεν έχει φωνή.


Περισσότερα απαίσια βίντεο στο Boootube.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου