15 Μαρτίου 2012

ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ


Είναι φρέσκα, ολόφρεσκα και "καίνε". Τα 5 τελευταία κουτσομπολιά της διεθνούς σόου μπιζ, που μάθαμε κάνοντας έναν γύρο στα ξένα gossip websites.
Τι απαντά η Ριάνα σε όσους κατέκριναν τη συνεργασία της με τον Κρις Μπράουν, τρία χρόνια από τότε που ο τελευταίος τη γρονθοκόπησε άγρια σοκάροντας όλον τον κόσμο;
Ποια ηθοποιός προστέθηκε στη λίστα των θετών μητέρων του Χόλιγουντ και ποια σκέφτεται σοβαρά να υιοθετήσει για δεύτερη φορά;
Ποια τηλεοπτική ηθοποιός ομολογεί ότι είχε μακροχρόνια σχέση με γυναίκα;
Γιατί συνελήφθη - πάλι - ο Ράσελ Μπραντ;

1. Απάντηση σε όσους επικρίνουν τη συνεργασία της με τον Κρις Μπράουν σε δύο τραγούδια έδωσε η Ριάνα σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στο γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό (και τηλεπαρουσιαστή) Ράιαν Σίκρεστ. Να θυμίσουμε ότι η Ριάνα διατηρούσε δεσμό με τον Κρις Μπράουν, ο οποίος όμως είχε άγριο τέλος, όταν η δημοφιλής τραγουδίστρια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από εκείνον πριν από τρία χρόνια. Η συνεργασία τους στο τελευταίο της σινγκλ με τίτλο "Birthday Cake", όπου μάλιστα ο Μπράουν ραπάρει στίχους με σεξουαλικό περιεχόμενο απευθυνόμενος στην τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος, προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων από γυναικείες οργανώσεις που αγωνίζονται για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών αλλά και από τους θαυμαστές της. Στη σημερινή συνέντευξή της, η Ριάνα υπερασπίστηκε τη συνεργασία της με τον Μπράουν δηλώνοντας ότι ήταν δική της ιδέα αυτή η συνεργασία, καθώς "είναι το μόνο πρόσωπο, με το οποίο πίστευα ότι θα μπορούσα να το κάνω". Όπως δήλωσε συγκεκριμένα, "δεν πρέπει να διχάζονται οι θαυμαστές" των δύο τραγουδιστών, καθώς στο κάτω κάτω "πρόκειται για μουσική και είναι αθώο".

2. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Αντζελίνα Ζολί! Οι υιοθεσίες συνεχίζονται στο Χόλιγουντ. Η βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν υιοθέτησε ένα αγοράκι - μωρό ακόμα -που ακούει στο όνομα Τζάκσον, όπως δήλωσε η μάνατζερ της ηθοποιού στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press. Άλλα στοιχεία για την καταγωγή ή και την ακριβή ηλικία του παιδιού δεν έχουν γίνει γνωστά.

3. Εν τω μεταξύ, φήμες θέλουν τη Σάντρα Μπούλοκ να ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά της υιοθετώντας ένα ακόμα μωρό. Η 47χρονη ηθοποιός, που το 2010 χώρισε από τον επί πενταετία σύζυγό της Jesse James, είχε υιοθετήσει ένα αγοράκι από τη Νέα Ορλεάνη, τον Λούις, λίγους μήνες πριν από το διαζύγιό της, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύουν τα ξένα μέσα, έχει ήδη ετοιμάσει τα χαρτιά για μια δεύτερη υιοθεσία, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

4. Την αποκάλυψη ότι είχε συνάψει κατά το παρελθόν σχέση με γυναίκα έκανε η ηθοποιός Γκίλιαν Άντερσον, η γνωστή μας και ως "πράκτορας Σκάλι" από την τηλεοπτική σειρά "X-files". Η ηθοποιός προέβη στην αποκάλυψη αυτή σε συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό Out. Ο λόγος που η 43χρονη ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη να δημοσιοποιήσει αυτό το στοιχείο της προσωπικής της ζωής δεν είναι άλλος από την ηλικία της, καθώς νιώθει "αρκετά μεγάλη για να μιλήσει για το θέμα". Βέβαια, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι δεν είναι 100% ομοφυλόφιλη, αλλά προτιμά τους άντρες περισσότερο. Άλλωστε, αυτήν την περίοδο η ίδια διατηρεί δεσμό με τον Mark Griffiths, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους, ενώ έχει ακόμα μία κόρη 17 ετών από τον πρώτο της γάμο.

5. Η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης συνέλαβε τον κωμικό ηθοποιό - πιο πολύ γνωστό ως πρώην σύζυγο της Κέιτι Πέρι - Ράσελ Μπραντ με την κατηγορία ότι πέταξε το iPhone ενός παπαράτσι από το παράθυρο δικηγορικής εταιρίας. Ο ίδιος ο Ράσελ Μπραντ, που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη Λουιζιάνα για τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, σχολίασε δηκτικά το περιστατικό μέσω του λογαριασμού του στο τουίτερ: "Μετά το θάνατο του Στηβ Τζομπς δεν αντέχω να βλέπω κάποιον να χρησιμοποιεί ένα iPhoneγια άσχετους λόγους. Αυτό που έκανε ήταν φόρος τιμής στη μνήμη του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου