11 Μαρτίου 2012

Ο ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΙΜΠΕΡ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 'ΡΙΞΕ ΣΤΙΣ ΦΑΡΣΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥΙΤΕΡ


Μικρός είναι ακόμα, φάρσες θα κάνει το παιδί κι ας είναι το δημοφιλέστερο teen idol παγκοσμίως. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τον δικαιολογούμε πάντα, ακόμα κι όταν φέρεται αδικαιολόγητα ανώριμα - αρκετά κακομαθημένος είναι. Ο λόγος για τον Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος είχε την περασμένη Τετάρτη την έμπνευση να στείλει το παρακάτω μήνυμα στο τουίτερ: "Τηλεφωνήστε μου τώρα στο 214 -- --?" , όπου στη θέση της παύλας είχε γράψει κανονικούς αριθμούς αφήνοντας στη φαντασία των θαυμαστών του μόνο το τελευταίο ψηφίο το υποτιθέμενου τηλεφωνικού του αριθμού βάζοντας το αγγλικό ερωτηματικό. 

Το μήνυμα παρέμεινε αναρτημένο για μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο χιλιάδες ήταν οι θαυμαστές του καναδού τραγουδιστή που πρόσφατα έκλεισε τα 18, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν και δοκίμασαν την τύχη τους προσδοκώντας να μιλήσουν με το αγαπημένο τους είδωλο. Σας φαίνεται χαριτωμένο; Δεν έχει όμως την ίδια άποψη ένας άνδρας από το Ντάλας του Τέξας, το τηλέφωνο του οποίου άρχισε να χτυπάει σαν τρελό από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μέχρι και σήμερα. Του τηλεφωνούν άνθρωποι από όλες τις περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών ζητώντας τον Τζάστιν. Ο δικηγόρος του άντρα προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τον Μπίμπερ ή τους δικηγόρους του, αλλά δεν το έχει κατορθώσει ακόμα, ενώ είναι πιθανή η προσφυγή στη δικαιοσύνη. Αφού την έκανες που την έκανες τη χοντράδα Τζάστιν τι κρύβεσαι κι από πάνω; Τόσο ανώριμος είναι πια... 
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπίμπερ παίζει με τηλεφωνικούς αριθμούς. Το 2010 δημοσίευσε από το λογαριασμό του στο τουίτερ το νούμερο του κινητού τηλεφώνου ενός άνδρα, ο οποίος είχε χακάρει τη σελίδα ενός φίλου του Μπίμπερ στο facebook. Και άντε να δικαιολογήσουμε αυτό που έγινε το 2012...το προχθεσινό όμως δεν είναι τίποτε άλλο παρά απόδειξη του πόσο κακομαθημένος είναι τελικά ο Τζάστιν, που μάλλον αγνοεί τι σημαίνει το να παραβιάζει την ιδιωτική σφαίρα ενός ανθρώπου, με τον οποίο μάλιστα δε γνωρίζονται καν προσωπικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου