25 Απριλίου 2012

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΗΜΕΙΟ G


Η διαμάχη γύρω από το περιβόητο σημείο G είναι λίγο-πολύ γνωστή. Πολλοί είναι εκείνοι οι επιστήμονες που αμφισβητούν ακόμα και την ύπαρξη του, ενώ εξίσου πολλοί - αν όχι περισσότεροι - είναι οι ένθερμοι υποστηρικτές του. Εκατομμύρια είναι εξάλλου οι άνδρες σε όλον τον πλανήτη, που επιδίδονται στο κυνήγι του σημείου G, ένα από τα δημοφιλέστερα σπορ μεταξύ του ανδρικού πληθυσμού, καθώς σύμφωνα με τις επικρατούσες θεωρίες αυτό δεν είναι σταθερό, αλλά διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Μέσα σε όλα αυτά, ο Άνταμ Οστρζένσκι (Adam Ostrzenski), συνταξιούχος γιατρός και διευθυντής του Ινστιτούτου Γυναικολογίας στο Σεντ Πίτερσμπουργκ της Φλόριντα, υποστηρίζει σε έρευνα που δημοσιεύεται στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού Journal of Sexual Medicine ότι το σημείο G όχι απλά υπάρχει, αλλά είναι σταθερό σε όλες τις γυναίκες. 
Πώς ο Οστρζένσκι κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό; Αφορμή στάθηκε ένα πρόσφατο ταξίδι του στην Πολωνία, όπου ο Οστρζένσκι κλήθηκε να εξετάσει το πρόσθιο κολπικό τοίχωμα του πτώματος μιας 83χρονης γυναίκας. Όταν ολοκλήρωσε την αυτοψία του πτώματος, ο γιατρός άρχισε την ανατομική μελέτη του στο τμήμα ιατρικής εγκληματολογίας του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Βαρσοβίας. Ύστερα από επτά ώρες προσεκτικής εργασίας, ο Οστρζένσκι βρήκε το σημείο G στο πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου του πτώματος της 83χρονης, κάτω από πέντε στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυών,σε απόσταση 16,5 χιλιοστά από το πάνω μέρος της ουρήθρας. Είναι μια περιοχή. στην οποία συνήθως δεν υπάρχει πρόσβαση κατά τη διάρκεια γυναικολογικών χειρουργικών επεμβάσεων και αυτός είναι ο κύριος λόγος που κανείς άλλος επιστήμονας δεν το είχε ανακαλύψει μέχρι σήμερα, όπως υποστηρίζει ο συγγραφέας της συγκεκριμένης έρευνας, ο οποίος ανέτρεξε σε σχετικές μελέτες που δημοσιεύτηκαν αιώνες νωρίτερα και διαπίστωσε ότι κανείς μα κανείς άλλος επιστήμονας δεν είχε εντοπίσει το συγκεκριμένο σημείο. Σύμφωνα με την περιγραφή του ιδίου, το σημείο G μοιάζει με μπλε ρώγα σταφυλιού που βρίσκεται μέσα σ' ένα σάκο μεταξύ της ηβοτραχηλικής περιτονίας και της ανώτερης ραχιαίας μεμβράνης του περινέου. Η εμφάνιση του, που μοιάζει με ρώγα σταφυλιού, δείχνει ότι έχει την ικανότητα να μεγαλώνει, όταν διεγείρεται σεξουαλικά. Το μήκος του μέσα στο σάκο ήταν 8.1 χιλιοστά, ωστόσο όταν το αφαίρεσε από τη θέση του μεγάλωσε και έφτασε τα 33 χιλιοστά, δηλαδή υπερπενταπλασιάστηκε. 
Καλά όλα αυτά, αν η ερμηνεία του Οστρζένσκι είναι σωστή, ώστε να μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι βρέθηκε επιτέλους αυτό το σημείο του γυναικείου οργανισμού που ταλαιπωρεί τους άνδρες από κτίσεως κόσμου. Το ζουμί όμως είναι άλλο, όπως άλλωστε και ο ίδιος ο γιατρός που έκανε την ανακάλυψη, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του: "Οι άνδρες με παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτάνε τι πρέπει να κάνουν με τη γυναίκα τους στην πράξη". Απάντηση σ' αυτό δεν έχει δοθεί, αλλά μάλλον πρέπει να επιληφθούν οι σεξολόγοι ή οι βιολόγοι, οι οποίοι θα πρέπει να υποδείξουν και το ακριβές σημείο αυτού του σάκου που περιέχει το "σταφύλι της γυναικείας ηδονής". Σε γενικές γραμμές βρίσκεται περίπου 5 με 8 εκατοστά μέσα από το μπροστινό μέρος του γυναικείου ποπού, επομένως οι οπαδοί του συντηρητικού ιεραποστολικού σεξ να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το εντοπίσετε αν δε γίνεται λίγο πιο ... δημιουργικοί στη σεξουαλική σας ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου