29 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΠΙΟ "ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ" ΓΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Το όνομα της είναι Τάρνταρ, είναι 10 ετών και είναι.. γάτα (ή γάτος). Τις τελευταίες ημέρες έγινε διάσημη(/-ος) χάρη σε δύο σύντομα βίντεο διάρκειας 11 και 56 δευτερολέπτων αντίστοιχα, που ανέβηκαν στο youtube και διαδόθηκαν αμέσως από τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Ο λόγος είναι το γκρινιάρικο πρόσωπο της Τάρνταρ (ή Ταρντ, όπως είναι το χαϊδευτικό της), η οποία μοιάζει να είναι ζοχαδιασμένη με τους πάντες και τα πάντα, ακόμη κι όταν τη χαϊδεύουν. Προηγουμένως είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της συγκεκριμένης γάτας, για να διαλύσει όμως κάθε υποψία περί φωτομοντάζ, η ιδιοκτήτρια της αποφάσισε να ανεβάσει και το συγκεκριμένο βίντεο.
"Η Τάρνταρ δεν είναι συντονισμένη όπως μια κανονική γάτα, έτσι μοιάζει να είναι λίγο θυμωμένη γι' αυτό. Θέλει να την κρατάμε και να τη χαϊδεύουμε μερικές φορές" παραδέχεται η ιδιοκτήτρια της μάλλον καλομαθημένης γάτας. Φυσικά, ας μην ξεχνάμε ότι η γάτα είναι 10 ετών, οπότε ίσως είναι φυσιολογικό για μια γάτα-γριούλα, όπως η Τάρνταρ, να είναι και λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο γκρινιάρα - τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με τους ανθρώπους. 
Αν πάλι αναρωτιέστε τι είδους ράτσας είναι η Τάρντα, πρόκειται για σιαμέζικη Showshoe. Δείτε το ένα από τα βίντεο της και απλά λατρέψτε την:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου