26 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



Μια αγγελία αναζήτησης ζόμπι, ένα πανάκριβο "φαγητό" που αποτελείται από χαρτονομίσματα μεγάλης αξίας, ένας οδηγός αυτοκινήτου μόλις 4 ετών, αλλά και ένας αστυνομικός σαΐνι που ήθελε να συλλάβει το φεγγάρι συνθέτουν τις σημερινές, αδιανόητα απίστευτες ειδήσεις απ' όλον τον κόσμο.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΖΟΜΠΙ
Ένα σωματείο από το Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας έβαλε αγγελία αναζητώντας 60.... ζόμπι. για την ακρίβεια, το σωματείο αναζητά 60 ανθρώπους που να μπορούν να παραστήσουν πειστικά τα ζόμπι, ώστε να τρομάξουν αθώους δρομείς που θα συμμετάσχουν σ' έναν αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό στο νησί Matiu-Somes. Οι διοργανωτές ήθελαν να κάνουν κάτι τρελό και σκέφτηκαν αυτό το δρώμενο, το οποίο, όπως λένε, ταιριάζει και με την ιστορία του νησιού, το οποίο επί μακρά διαστήματα είχε τεθεί σε καραντίνα κατά τους περασμένους αιώνες. Ήδη, την περασμένη Κυριακή έγινε το πρώτο κάστινγκ, ενώ την επόμενη εβδομάδα θ' ακολουθήσει κι ένα δεύτερο. 

"ΕΦΑΓΑΝ" 140.000 ΔΟΛΑΡΙΑ
Αστυνομικοί της πόλης Bucaramanga στην Κολομβία συνέλαβαν δύο άνδρες, οι οποίοι προσπαθούσαν να μπουν στη χώρα έχοντας στο στομάχι τους 140.000 δολάρια ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες είχαν καταπιεί συνολικά 116 κάψουλες που περιείχαν αμερικάνικα χαρτονομίσματα αξίας τουλάχιστον 100 δολαρίων η καθεμιά. Η αστυνομία υποπτευόταν ότι ενδεχομένως να μετέφεραν ναρκωτικά, όπως όμως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έκαναν στο νοσοκομείο της περιοχής, το γεύμα της ημέρας περιελάμβανε χαρτονομίσματα.
Το ενδιαφέρον είναι ότι πριν δύο εβδομάδες περίπου στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης Μεντεγίν συνελήφθησαν άλλοι δύο άνδρες, οι οποίοι μετέφεραν στα στομάχια τους 80.000 δολάρια. Είναι αυτός ο νέος τρόπος διακίνησης μαύρου χρήματος; 

ΟΔΗΓΟΣ, ΕΤΩΝ 4.
Ένας 4χρονος από την πόλη Gärsnäs της Σουηδίας βιάζεται τόσο πολύ να μεγαλώσει και να οδηγεί αυτοκίνητο, ώστε αποφάσισε να κλέψει εκείνο της μητέρας του, ενώ η γυναίκα κοιμόταν. Δεν πήγε βέβαια πολύ μακριά, καθώς στα 400 μέτρα προκάλεσε ένα μικρό ατύχημα, χωρίς να έχει πάθει ο ίδιος κάτι. Και μη φανταστείτε ότι μιλάμε για ευθεία διαδρομή, αλλά ο νεαρός οδηγός πρόλαβε να κάνει και τρεις φορές.
Η μητέρα του το έμαθε από την αστυνομία, ενώ αρχικά δεν μπορούσε να το πιστέψει νομίζοντας ότι πρόκειται για φάρσα. Όσον αφορά το πώς κατάφερε ο 4χρονος να κλέψει τα κλειδιά του αυτοκινήτου, να το βάλει μπρος και να οδηγήσει έστω και αυτήν τη μικρή απόσταση, καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου. Η μητέρα υποστηρίζει ότι τα κλειδιά βρίσκονταν σε μια από τις τσέπες της ζακέτας της, η οποία ήταν αρκετά ψηλά και δεν μπορούσε να τη φτάσει ο γιος της, ο οποίος δεν είχε οδηγήσει ποτέ πριν αυτοκίνητο. Όταν μπει στην εφηβεία, θα έχει ήδη γίνει εξπέρ ο μικρός.

"ΕΝΟΧΟ" ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ
Ακόμη και η πιο τρελή φαντασία δε θα μπορούσε να συλλάβει τη βλακεία ενός αστυνομικού από το Worcestershire της Μεγάλης Βρετανίας. Όπως διαβάζουμε στο επίσημο περιοδικό των αστυνομικών της Αγγλίας και της Ουαλίας, ο εν λόγω αστυνομικός, τα στοιχεία του οποίου δε δημοσιεύονται για προφανείς λόγους, σήμανε συναγερμό κατά τη διάρκειας πρόσφατης νυχτερινής περιπολίας, επειδή εντόπισε ένα "ύποπτο, λαμπερό φως" πίσω από κάτι λόφους της περιοχής.
Τηλεφώνησε στα κεντρικά της υπηρεσίας του για να τους ενημερώσει σχετικά, αλλά και για να είναι έτοιμοι να του στείλουν ενισχύσεις, εφόσον τις χρειαζόταν στη συνέχεια. Ύστερα από ένα 20λεπτό, κάποιος από τα κεντρικά που έψαξε επισταμένως το θέμα, τηλεφώνησε στον αστυνομικό για να σταματήσει τις εργώδεις έρευνες του, καθώς η πηγή του φωτός δεν ήταν άλλη από το.. φεγγάρι που έλαμπε στον ουρανό, όπως και κάθε νύχτα άλλωστε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου