16 Νοεμβρίου 2012

Μικρές, παράξενες ειδήσεις απ' όλον τον κόσμο



ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ
Στις ΗΠΑ, πολλοί είναι οι ψηφοφόροι των Ρεπουμπλικάνων που δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν την ήττα του Μιττ Ρόμνεϊ στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές. Μια γυναίκα από το Φοίνιξ της Αριζόνα, όμως, μάλλον το παρατράβηξε. Η 28χρονη Χόλι Σόλομον συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία ότι πάτησε με το αυτοκίνητο της τον 36χρονο σύζυγο της, Ντέιβιντ. Ο λόγος; Ο Ντάνιελ δεν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα η Χόλι να εξοργιστεί τόσο πολύ, ώστε να του επιτεθεί με το αυτοκίνητο της. Μα, καλά, κανείς δεν την είπε ότι στην Αριζόνα πρώτος βγήκε ούτως ή άλλως ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος; Ο 36χρονος άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε τοπικό νοσοκομείο, αν και θεωρείται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή του.

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ
Το φετίχ ορισμένων ανδρών να κλέβουν γυναικεία εσώρουχα - όχι για να τα φορέσουν, αλλά γιατί πολύ απλά έτσι τη βρίσκουν - είναι κάτι που έχουμε ξανακούσει.  Ένας άνδρας από την Ταϊλάνδη, όμως, ο 48χρονος Danai Raiwech έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του 2.000 κλεμμένα γυναικεία σλιπάκια. Η ανακάλυψη έγινε από την αστυνομία, η οποία ερευνούσε το σπίτι του  Raiwech για μια υπόθεση ληστείας σε κοσμηματοπωλείο. Μαζί με μέρος από τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία φορούσε η σύζυγος του 48χρονου, βρέθηκαν και τα 2000 κυλοτάκια, την ύπαρξη των οποίων εκείνη αγνοούσε, καθώς ο 48χρονος τα χρησιμοποιούσε για να αυνανίζεται. Όπως ομολόγησε στις αρχές, κλέβει γυναικεία εσώρουχα από 18 ετών, ενώ οι αρχές εκτιμούν ότι ενδεχομένως ο συνολικός αριθμός των σέξι κλοπιμαίων να φτάσει ακόμη και τα 5.000 εσώρουχα!

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΟΡΤΝΕΪ
Πήρε λάθος παιδί από το σχολείο και βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια, κατηγορούμενος για αρπαγή ανηλίκου! Ο λόγος για τον Αρτ Ντίνερ από το Gloucester City, λίγο έξω από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ο οποίος έκανε μια χάρη σ' έναν συνάδελφο του που δεν μπορούσε να πάρει την κόρη του από το σχολείο κι έτσι στη θέση του πήγε ο Ντίνερ. Καθώς, όμως, είχε αρκετές βδομάδες να δει την 9χρονη Κόρτνεϊ, την κόρη του συναδέλφου του, έπεσε θύμα μιας σατανικής σύμπτωσης. Στο σημείο που έπρεπε να πάει υπήρχαν δύο κορίτσια με το ίδιο όνομα.και με παρόμοια χαρακτηριστικά (ανοιχτόχρωμα μαλλιά). "Ήρθα να πάρω την Κόρτνεϊ"  είπε σ' ένα από τα δύο κοριτσάκια, το οποίο είχε μεν αυτό το όνομα, ήταν όμως η λάθος Κόρτνεϊ, κάτι που ο Ντίνερ θα καταλάβαινε λίγα λεπτά αργότερα, όταν άνοιξε μια κουβέντα μαζί της μέσα στο αυτοκίνητο. Αμέσως γύρισε πίσω, όμως εκεί τον περίμενε ήδη η αστυνομία, οπότε συνελήφθη. Φυσικά, όταν δόθηκαν οι εξηγήσεις, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η λάθος Κόρτνεϊ συνειδητοποίησε ότι δεν πρέπει να μπαίνει εύκολα σε αυτοκίνητα αγνώστων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου