20 Μαΐου 2013

Ο υπερήρωας που φοράει μόνο στρινγκ και καλσόν (βίντεο)


Με τόσους υπερήρωες που έχουν επινοηθεί για την καταπολέμηση του εγκλήματος είτε σε βιβλία κόμικ είτε στον κινηματογράφο, αν πιστεύατε ότι τα 'χετε δει όλα, ίσως πρέπει ν' αλλάξετε άποψη. Φανταζόσασταν ποτέ ένα υπερήρωα, που να επιβάλει τη δικαιοσύνη φορώντας μονάχα ένα διχτυωτό καλσόν και κρύβοντας το πρόσωπο του όχι με μάσκα, αλλά με στρινγκ; 

Το όνομα του είναι "Hentai Kamen", που στα ελληνικά σημαίνει "Διεστραμμένη Μάσκα". Έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του το 1992 σε μικρό αριθμό άλμπουμ manga, πνευματική δημιουργία του σχεδιαστή Keishū Ando, ενώ πρόσφατα οι περιπέτειες του μεταφέρθηκαν στη μεγάλη οθόνη, σημειώνοντας σχετική επιτυχία σε Ιαπωνία και Ταϊβάν.. 
Ο Hentai Kamen είναι ένας μάλλον κωμικός σούπερ ήρωας, ένας ντροπαλός έφηβος μαθητής, αρκετά αδέξιος με τα κορίτσια. Όταν το κορίτσι με το οποίο είναι κρυφά ερωτευμένος πέφτει θύμα απαγωγής, αποφασίζει να τη σώσει. Προκειμένου δε να μην τον αναγνωρίσουν οι απαγωγείς, αποφασίζει να μεταμφιεστεί, μόνο που κατά λάθος φοράει ένα στρινγκ της μητέρας του, η οποία είναι εργάτρια του σεξ, με ειδικότητα στο σαδομαζοχισμό! Το στρινγκ αυτό ξυπνάει δυνάμεις που έκρυβε μέσα του και ο Hentai Kamen γίνεται ένας ήρωας.
Το κόμικ δεν σημείωσε μεγάλη επιτυχία και η έκδοση του σταμάτησε στα 6 βιβλία, ενώ και η αναβίωση του ύστερα από 20 χρόνια με τη μορφή κινηματογραφικής ταινίας δεν είχε αρχικά υψηλές αξιώσεις και προοριζόταν να κυκλοφορήσει απ'ευθείας σε μορφή dvd. Όμως, τελικά βγήκε στις ιαπωνικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2013 σημειώνοντας σημαντική επιτυχία, από τη στιγμή που τα έσοδα ξεπέρασαν τα έξοδα παραγωγής, δεδομένου και του γεγονότος ότι η διανομή της ταινίας ήταν περιορισμένη σε μικρό αριθμός αιθουσών. 
Ακόμη θετικότερη ήταν η υποδοχή της ταινίας στην Ταϊβάν, ενώ στην Ιαπωνία δημιούργησε και μια μικρή μόδα, όπου κορίτσια άφησαν στην άκρη τις λευκές χειρουργικές μάσκες, που προτιμούν οι συμπατριώτες τους όταν κυκλοφορούν στους δρόμους, και τις αντικατέστησαν με.. στρινγκ. 
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας.




Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου