1 Αυγούστου 2013

Γιατί το πραγματικό σεξ είναι καλύτερο από το μπανιστήρι στο ίντερνετ; (βίντεο)


Ένα βασικό στοιχείο της εικονικής εποχής, που ζούμε, είναι και οι εικονικές απολαύσεις κάθε είδους με πρώτη και καλύτερη το σεξ. Θα 'λεγε κανείς ότι η βιομηχανία των ταινιών πορνό είναι από τις πλέον ωφελημένες οικονομικά χάρη στην εφεύρεση και διάδοση του ίντερνετ. Όλοι έχουν πρόσβαση σε όλων των ειδών τα ερωτικά βίντεο, βγάζοντας τα σεξουαλικά απωθημένα που αλλιώς θα έκρυβαν μέσα τους, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που εθίζονται στην ηδονοβλεψία, ώστε... ξεχνούν ή υποτιμούν το αληθινό σεξ - ή νιώθουν άβολα για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, συγκρινόμενοι με τον τάδε διάσημο πορνοστάρ. 

Και μπορεί κάποιες φορές το πορνό να βοηθάει στην διεύρυνση των ερωτικών μας φαντασιώσεων και να κάνει τη σεξουαλική μας ζωή καλύτερη - υπό προϋποθέσεις -  όμως δεν μπορεί να υποκαταστήσει το αληθινό πράγμα. Άλλωστε, το σεξ είναι πάνω απ' όλα σωματική επαφή (στόμα με στόμα, κορμί με κορμί), που αν συνοδεύεται και από ψυχική(/πνευματική) ταύτιση δημιουργεί "εκρήξεις". 
Το παρακάτω βίντεο προσπαθεί ν' αποδείξει μέσα σε 1΄45΄΄ γιατί το αληθινό σεξ είναι καλύτερο από το εικονικό, μ' έναν αρκετά πρωτότυπο και ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο. Καθώς τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε άνθιση και το φαινόμενο του food porn, οι δημιουργοί του βίντεο χρησιμοποίησαν τροφές για να κάνουν πιο παραστατικά τα επιχειρήματά τους. Κι αν ακόμη δεν γνωρίζετε αγγλικά και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι λένε, οι εικόνες θα σας μείνουν στο μυαλό (όπως η μπανάνα, που βουτάει μέσα στην υγρή σοκολάτα). 
Αν μετά απ' αυτό το βίντεο δεν πειστείτε γιατί πρέπει να ξεκολλήσετε λίγο από την οθόνη του pc και να εξασκήσετε και λίγο το άθλημα, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να το καταφέρει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου