15 Μαρτίου 2013

Το πιο τρομακτικό τεστ ντράιβ, που θα σε ρίξει κάτω από τα γέλια!


Ένας ανυποψίαστος πωλητής αυτοκινήτων συνοδεύει τον υποψήφιο πελάτη σ' ένα τεστ ντράιβ, που θα του μείνει αξέχαστο, καθώς πρόκειται για την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής του. Ο οδηγός γκαζώνει αλύπητα και ο πωλητής δεν ξέρει πώς ν' αντιδράσει από το φόβο του, προς μεγάλη ικανοποίηση των εκατομμυρίων θεατών που έχουν παρακολουθήσει στο Youtube το διαφημιστικό κλιπ γνωστής εταιρίας αναψυκτικού και το βρήκαν ξεκαρδιστικό.

Τι σχέση έχει το αναψυκτικό με τα αυτοκίνητα; Το σλόγκαν του προϊόντος είναι "A zero-calorie cola in disguise" ("Μια μεταμφιεσμένη κόλα μηδέν θερμίδων"), ενώ στο διαφημιστικό κλιπάκι αποδεικνύεται, ότι ο οδηγός-υποψήφιος πελάτης, που έτρεχε σαν επαγγελματίας οδηγός αγώνων ταχύτητας, δεν ήταν άλλος από τον.. επαγγελματία οδηγό αγώνων ταχύτητας NASCAR, Τζεφ Γκόρντον. 
Προφανώς η σύνδεση του διαφημιστικού με το προϊόν και το σλόγκαν της εταιρίας είναι ανύπαρκτη, ωστόσο το βίντεο (διάρκειας 3΄.46΄΄) είναι αρκετά αστείο - και στο κάτω-κάτω αυτό μετράει. Εν τω μεταξύ, η ιστοσελίδα Jalopnik.com, που ασχολείται με αυτοκίνητα, υποστηρίζει πως ο πωλητής-θύμα της φάρσας δεν ήταν παρά ένας ηθοποιός και ότι το αυτοκίνητο δεν το οδηγούσε στην πραγματικότητα ο Γκόρντον, αλλά ένας κασκαντέρ. Η εταιρία που παράγει το αναψυκτικό αρνείται τις κατηγορίες για "στημένη" φάρσα, αν και μεταξύ μας λίγη σημασία έχει. Το βίντεο τα σπάει. Δείτε το:



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου