27 Αυγούστου 2012

Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ Ή ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!


Η 35χρονη "Σούζαν", μεγαλωμένη σε ένα περιβάλλον που χαρακτηριζόταν από αυστηρές χριστιανικές αρχές, δεν ήταν ικανοποιημένη από τη σεξουαλική της ζωή. Έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με οκτώ άνδρες μέχρι σήμερα, ενώ έχουν περάσει δύο χρόνια από τον τελευταίο της χωρισμό. Τελικά, αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της με επιστημονικό τρόπο: κάθεται στο κρεβάτι ενός ξενοδοχείου, βγάζει το εσώρουχο της, πετάει την πετσέτα και με το δονητή στο χέρι ετοιμάζεται να κάνει πρακτική εξάσκηση για την υπέρβαση του σεξουαλικού της προβλήματος, την ώρα που σε μια γωνιά του δωματίου κάθεται ο ειδικός και την παρακολουθεί.
Ο 35χρονος Έρικ Άμαρανθ δεν είναι ένας συνηθισμένος σεξολόγος. Αποκαλείται "προπονητής της σεξουαλικής ζωής" (sex-life coach) και "σαμουράι του σεξ". Το γραφείο του βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και προσφέρει υπηρεσίες δύο ειδών. Με 175 δολάρια την ώρα έχει συνεδρίες με τους πελάτες του, όπως όλοι οι ψυχολόγοι, ενώ με 240 δολάρια το δίωρο παρακολουθεί από κοντά τους πελάτες του - γυναίκες ή άντρες - να αυνανίζονται ή να συνευρίσκονται ερωτικά με τους τους/τις συντρόφους τους προσφέροντας τους συμβουλές σε πραγματικό χρόνο, ώστε να απολαύσουν περισσότερο τη σεξουαλική τους ζωή.
Ο ίδιος δε συμμετέχει στην ερωτική πράξη ούτε καν αγγίζει, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν πορνεία, όπως δηλώνει. "Έχω ταλέντο στο να μεταδίδω πληροφορίες για το σεξ και να επινοώ κάποια φανταστικά πράγματα", όπως υποστηρίζει ο ίδιος, αν και η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών του - σε ποσοστό 90% -προτιμάει τις λιγότερο παραστατικές συνεδρίες. Μιλώντας στην εφημερίδα New York Post, ο Έρικ Άμαρανθ εξηγεί ότι οι γνώσεις του οφείλονται στα πολλά βιβλία αυτοβοήθειας στο σεξ που διάβαζε από μικρή ηλικία. Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος που επέλεξε το συγκεκριμένο επάγγελμα. Αν αναρωτιέστε κατά πόσο οι γνώσεις του περιορίζονται μόνο στα βιβλία, ο ίδιος υποστηρίζει ότι μέχρι σήμερα έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με 65 γυναίκες.
Σε ηλικία 22 ετών, ο Άμαρανθ συνεργάστηκε επαγγελματικά με μια καθιερωμένη ήδη σεξολόγο της Νέας Υόρκης, την 70χρονη τότε Μπέτι Ντόντσον. Η διαφορά της ηλικίας, μάλιστα, δεν εμπόδισε τους δύο συνεργάτες να γίνουν και ερωτικοί σύντροφοι. Όπως εκμυστηρεύεται η ίδια η Ντόντσον δεκατρία χρόνια μετά: "Παρόλο που ήταν μόλις 22, είχε περισσότερες γνώσεις από πολλούς άντρες της ηλικίας μου". Η συνεργασία των δύο κράτησε δέκα χρόνια, μέχρι που ο Άμαρνθ άνοιξε το δικό του γραφείο, ενώ πλέον διατηρεί δεσμό με μία 28χρονη γυναίκα, η οποία τον στηρίζει στο έργο του.
Στις συνεδρίες με τους πελάτες του, ο 35χρονος σεξολόγος προσπαθεί να τους οδηγήσει στη σεξουαλική τελειότητα επικεντρώνοντας σε έξι τομείς: πώς θα έχουν καλύτερους οργασμούς, πώς θα ευχαριστήσουν τους συντρόφους τους, στην επικοινωνία του ζευγαριού κατά τη συνουσία, στην αντιμετώπιση της "πλήξης στην κρεβατοκάμαρα" και στη βελτίωση της εικόνας που έχουν για το σώμα τους.
Και μπορεί η "Σούζαν", στην οποία αναφερθήκαμε στην αρχή της ανάρτησης, να συστήνει σε όσους θέλουν να κλείσουν ραντεβού με τον γιατρό Άμαρανθ να προτιμήσουν το τετράωρο πακέτο, επειδή "μετά από δυο ώρες θέλεις να μάθεις περισσότερα", οι συνάδελφοι του είναι μάλλον επιφυλακτικοί με τις ανορθόδοξες μεθόδους που ακολουθεί υπενθυμίζοντας ότι η σεξουαλική τεχνική μπορεί να βελτιωθεί και χωρίς τη ζωντανή παρουσία του θεραπευτή κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

[Πηγή: Ney York Post]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου