27 Αυγούστου 2012

Η... ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!


Η Τζούλια Γκίλαρντ είναι η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην ιστορία της Αυστραλίας, ενώ κατέχει το πρωθυπουργικό αξίωμα από τον Ιούνιο του 2010. Το 2012, πάντως, δεν πρέπει να είναι η χρονιά της. Το κυβερνών Εργατικό κόμμα υπολείπεται στις δημοσκοπήσεις της αντιπολιτευόμενης Εθνικής-Φιλελεύθερης Συμμαχίας του Τόνι Άμποτ, ενώ δύο φορές μέχρι στιγμής η Γκίλαρντ έχασε το.. παπούτσι της μπροστά στα φωτογραφικά φλας.
Σήμερα, Δευτέρα 27 Αυγούστου, η πρωθυπουργός της Αυστραλίας παραβρέθηκε σε εκδήλωση για την ανακοίνωση νομοθετικής πρωτοβουλίας για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερε να σταθεί στις ψηλοτάκουνες γόβες της με αποτέλεσμα η μία από αυτές να.. γλιστρήσει τις σκάλες (βλ. φωτογραφία). Αν και η Αυστραλή πρωθυπουργός γλίτωσε από μια.. εντυπωσιακή τούμπα μπροστά στις κάμερες, το γοβάκι κατέβηκε μερικά... σκαλοπάτια, μέχρι που το βρήκε ένας από τους παριστάμενους της εκδήλωσης και το προσέφερε στην - ανύπαντρη, πλην όμως δεσμευμένη - Γκίλαρντ, η οποία αναφώνησε: "Είναι όπως στη Σταχτοπούτα". Στη συνέχεια, η πρώτη κυρία της Αυστραλίας δικαιολογήθηκε ότι εκείνη τη στιγμή ήταν απορροφημένη, καθώς παρατηρούσε την οικοδέσποινα της εκδήλωσης να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες της αίθουσας με τις δικές της ψιλοτάκουνες γόβες.
Εν τω μεταξύ, ακριβώς 7 μήνες νωρίτερα, στις 26 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, όταν οι Αυστραλοί γιόρταζαν την εθνική τους επέτειο, η κυρία Γκίλαρντ έχασε και πάλι το ένα της παπούτσι , που πάντως δεν ήταν γόβα, κατά τον πανικό που είχε δημιουργηθεί, όταν Αβορίγινες διαδηλωτές πλησίασαν στο εστιατόριο, όπου γευμάτιζαν οι επίσημοι. Τότε, κάποιοι από τους διαδηλωτές φωτογραφήθηκαν με το παπούτσι σαν να ήταν λάφυρο, ενώ προτάθηκε να βγει σε δημοπρασία μέσω του eBay, όμως τελικά το παπούτσι επιστράφηκε στην πρωθυπουργική κατοικία  (The Lodge) λίγες μέρες αργότερα.


Μήπως όλα αυτά είναι μηνύματα προς τον σύντροφο της κυρίας Γκίλαρντ, τον 57χρονο μεσίτη Τιμ Μάθισον να το πάρει το κορίτσι, που σε λίγες ημέρες θα κλείσει τα 51, ύστερα από έξι χρόνια σχέσης; Όπως έδειξε και η σημερινή απώλεια, οι "πρίγκιπες" με το γοβάκι στο χέρι παραφυλούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου