29 Αυγούστου 2012

Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ-ΟΡΧΗΣΤΡΑ!


Ο Terry Crews είναι πρώην ποδοσφαιριστής του αμερικάνικου φούτμπολ, που την τελευταία δεκαετία έκανε στροφή στην καριέρα του ασχολείται με την ηθοποιία. Ίσως να τον θυμάστε κυρίως από την ταινία "Οι Αναλώσιμοι" ("The Expendables") - έχει συμμετάσχει και στις δύο ταινίες που έχουν βγει μέχρι σήμερα στις αίθουσες. 
Παράλληλα είναι γνωστός και ως ο τύπος του Old Spice, καθώς έχει συμμετάσχει σε σειρά εξωφρενικά τρελών διαφημίσεων του γνωστού αποσμητικού - δεν προβάλλονται στη χώρα μας, μόνο στις ΗΠΑ. Στις διαφημίσεις αυτές, ο Terry Crews προωθεί το αποσμητικό προβάλλοντας τη δυναμική του παρουσία, το καλογυμνασμένο του σώμα και τις εξαιρετικά δυνατές φωνητικές του ικανότητες.
Το τελευταίο "χτύπημα" του Old Spice guy είναι ένα μουσικό βίντεο διάρκειας 1'.20'', όπου ο 46χρονος πρώην αθλητής και νυν ηθοποιός γίνεται από μόνος του μια ολόκληρη ορχήστρα. Έχει συνδέσει μια σειρά από μουσικά όργανα ή άλλα αντικείμενα που παράγουν ήχους με τους μύες του σώματος του μέσω ηλεκτροδίων και το μόνο που κάνει είναι να κουνάει τους μύες του. 
Εξαιρετικά εύκολος και οικονομικός τρόπος να τραγουδάς με ορχήστρα χωρίς να έχεις καν μουσικούς, δε νομίζετε; Προσοχή, όμως: μην το επιχειρήσετε μόνοι σας στο σπίτι, αν δεν έχετε προηγουμένως ξεσκιστεί στο γυμναστήριο. Δείτε το βίντεο, που ήδη κάνει θραύση στο youtube:



Ρίξτε μια ματιά και στο παρακάτω βίντεο-συλλογή από τα αστεία διαφημιστικά του γνωστού αποσμητικού με πρωταγωνιστή τον Terry Crews:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου