10 Οκτωβρίου 2012

Διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ σε παιδικές και εφηβικές φωτογραφίες.


Ποιος διάσημος ηθοποιός είναι το αγόρι της φωτογραφίας;


1. Το αγόρι της πάνω φωτογραφίας είναι ίδιο με το αγόρι της φωτογραφίας που ακολουθεί και δεν είναι άλλος από τον κρυφό πόθο πολλών γυναικών, τον ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ. Η πιο πάνω φωτογραφία τραβήχτηκε το 1978 στο χορό των τελειοφοίτων του Γυμνασίου του χωριού Augusta στο Κεντάκι, ενώ στην πιο κάτω φωτογραφία ο Κλούνεϊ είναι δύο χρόνια μικρότερος.




2. Ο Άνταμ Λιβάιν, ο τραγουδιστής των Maroon 5, είναι αγνώριστος σε σχέση με την παιδική του ηλικία.



3. Ο Μάτ Ντέιμον το 1988, όταν ήταν τελειόφοιτος του Rindge & Latin School στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης.



4. Στο ίδιο σχολείο με τον Ντέιμον πήγαινε και ο παιδικός του φίλος και κατά δύο χρόνια μικρότερος Μπεν Άφλεκ. Εδώ σε σχολική φωτογραφία από το 1990.



5. Το 1971, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον ήταν 17 ετών και ήταν μαθητής στο Mainland High School στο Dayotona Beach της Φλόριντα.


6. Έχουν περάσει 52 ολόκληρα χρόνια από την παρακάτω σχολική φωτογραφία του "Ιντιάνα Τζόουνς" Χάρισον Φορντ, όταν βρισκόταν στην τελευταία τάξη του Maine East High School στη μικρή πόλη Παρκ Ριντζ του Ιλινόις.



7. Το 1988, ο Μάθιου ΜακΚόναχι ήταν μαθητής του Γυμνασίου στην πόλη Langview του Τέξας. Το χαμόγελο Κολγκέιτ το είχε από τότε.


8. Τον αναγνωρίζετε; Έχει κάψει πολλές γυναικείες καρδιές ως "Ιπτάμενος και τζέντλεμαν", "American Gigolo" και μέντορας της Τζούλια Ρόμπερτς στην ταινία "Pretty Woman". Ο λόγος γίνεται για τον Ρίτσαρντ Γκιρ, μαθητή στο Γυμνάσιο της πόλης North Syracuse στην πολιτεία της Νέας Υόρκης πριν από 45 χρόνια.
 



9, 10. Ο τύπος στ' αριστερά έχει διατηρήσει το ίδιο φιζίκ μέχρι σήμερα. Πρόκειται για τον ηθοποιό Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος άργησε να γίνει διάσημος σε σχέση με το αγοράκι στα δεξιά της φωτογραφίας, με το οποίο συμπρωταγωνιστούσαν στο παιδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Mickey Mouse Club το 1993. Το αγοράκι στα δεξιά δεν είναι άλλος από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.



11. Πού να το φανταζόταν η μαζορέτα της φωτογραφίας ότι μεγαλώνοντας θα εξελισσόταν σε μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ο λόγος για την Μέριλ Στριπ. Στη φωτογραφία η Στριπ είναι 14 ετών, την περίοδο που ήταν μαθήτρια στο Γυμνάσιο του Bernardsville στο Νιου Τζέρσεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου